上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
187  18.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 03:27 PM 發表 查看引用來源
... 但好快就冇o左件事, 唔會因為咁而憐惜我 ...
大男人作風粗枝大葉,係咁㗎啦。
不過,就係咁樣至正吖嘛,你話嘅。
到男人細心,你又嫌佢婆媽㗎啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 03:48 PM 發表 查看引用來源

有溝通好嘛
如果吹吹吓水忽然摑我一巴我梗係反面
但推低打屁股係開始時我話佢可以咁做o既, 唔好俾通知我, 唔好問我願唔願意
唔想捱打o既話我會講安全詞咁樣你先停, 除o左呢個情況以外, 只要我地兩個人都已 ...
預先溝通咗。咁當然冇問題啦。

不過講真,要我好cool咁攞條藤條出嚟嗰下,我真係會忍唔到笑囉。你哋到底會唔會有時都忍唔住笑咗?而笑咗會有咩後果?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 04:34 PM 發表 查看引用來源

暗示...
如果講當年點樣引誘大王媾我 首先真係要留意一下自己對象
發現到佢對女人o既腿同腳情有獨鍾, 之後見面打扮就識得執生啦 當然上半身都唔能夠忽略
長話短說就係專登俾機會佢掂到我囉, 比如專登著對 ...
嘩,除埋鞋咁搏。
如果大王唔受,咪瘀爆?唔係個個男人都咁有品味受腳誘㗎嘛。
曾經有位女同事用過相同招數。話去滑雪跌瘀哂對腳,拉高條裙show佢著住黑C嘅腳,叫我睇。
"See those bruises decorating my legs?"
"Not very noticeable." 隔住黑C睇鬼睇馬咩,我心諗。
"They sure are!"
然後佢話可以再近啲睇。不過我清楚如果再近啲,就係聞腿。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 08:54 AM 發表 查看引用來源
咁佢又唔算好嚴重o既粗枝大葉, 不過污糟邋遢呢樣o野呢
花o左我好幾年先調教返好佢
佢唔粗枝大葉,你就慘啦。首先一定冇咗原味J嘆。
仲有呀,邊度搵條友可以同你一返歸就攞起對腳又聞又錫?
係咪咁講呀。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 09:52 AM 發表 查看引用來源

笑... 都有o既, 不過性質唔同
佢果種係陰濕o既笑, 我果種係開心+感覺sweet 同冧o既笑
後果, 就係笑到最後會變成哭泣
哭泣再變呻吟
陰濕笑咁頂癮?真係諗佢唔到喎。
又笑又喊嗰下,亦相當有喜劇感。
我原本以為笑咗會被加藤。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 10:02 AM 發表 查看引用來源
...
當然有計算埋呢個可能
...
我知。你咁醒,一定有兩手嘅。
只係冇諗到可以咁幽默而得體啫。仲冇到爆粗。
我都學到嘢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 10:47 AM 發表 查看引用來源
唔通人地又係咁樣姣你? 有冇扯爛黑c 之後奶落去?
你似係會做呢種行為o既人
如果唔係office,可能真係會。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 11:11 AM 發表 查看引用來源

我同蛇蛇師姐諗同一樣野喎🙌🏻
佢似會奸笑咁摸人隻腳,再扯爛黑c 之後奶落去😂
咁睇得起小弟?不過,你一定會失望。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 11:26 AM 發表 查看引用來源

..........
威逼利誘鬧過屌過之後有所好轉, 到而家終於偶然會自動自覺拖吓地執吓屋 ...
肯偶然做家務,算唔錯㗎啦。
其餘時間有你吖嘛。
都變咗自己屋企啦,有咩所謂吖。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 01:13 PM 發表 查看引用來源

覆蛇蛇師姐就話「如果唔係office,可能真係會。」
覆我就話「你一定會失望」
好矛盾喎🤔🤔🤔
「如果唔係office,可能真係會。」= 冇做禽獸行為
「你一定會失望」= 冇做禽獸行為
冇矛盾呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆