上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-29 02:36 發表 查看引用來源
哈哈,好似冇咁誇張喎… 易筋經係熱身運動。做完先練拳…
HAHA,某D講笑啦,我好鐘意睇外國果D極限挑戰,好刺激又有快感。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-1-29 15:26 發表 查看引用來源

你咁樂觀?
HAHA,師兄,做人樂觀D好。
好似我,我每星期既某天lunch,都會去一間餐廳食野,真係一星期只去一次,上次埋單走時,阿老闆娘會問我,做咩唔叫上次果款咩咩咩既?
嘩,一星期只食一次既餐廳,老闆娘都記得我,仲問我上次食果款係咩都知同做咩唔番啅。究竟係佢好記性,定我好靚仔呢?
我當然好樂觀當係後者,雖然我明知佢只係好記性都好。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-29 20:48 發表 查看引用來源

靚仔同提子一樣,
比例都係10:1?🤔️🤔️
係架,如果妳去啱地方,要10個揀1個啱心水唔難架。
我跑步,10個女生總有2,3個ok架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-30 08:28 發表 查看引用來源

其實好記性的前題,是要印象深刻囉!😬
哈哈,我不嬲都儘力令每位異性留下深刻印象架。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-30 08:36 發表 查看引用來源
你係咪講緊踩架單車飛上去轉個圏再落返斜台嗰啲…?  都幾好睇。
唔止,有d係天台樓跳另一棟樓果d,又或由出頂滑雪落山腳果d。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-30 08:41 發表 查看引用來源
我都有間餐廳同妻子一個禮拜幫襯一次,個老闆娘都會問係咪照舊…
師兄都令老闆娘印象深刻喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-30 12:56 發表 查看引用來源

當然有玩過啦!
Jump台和U台都有玩過,
細個身體上留下了不少傷痕。😅
師兄都係鐘意玩刺激野之人。
正呀。
講完都好想出去玩。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-30 17:26 發表 查看引用來源

呢點我從來都唔質疑師兄的。😬
咩都係假,新既一年就到,大家都應該忙緊準備新年啦。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-30 17:27 發表 查看引用來源

年青人,總喜歡刺激的。😅
現在年紀大好多野仍想做,
但心中卻怕得要命。
年紀大先發現仲有好多野想玩想試就真。
身體可以老,心境唔好,而當心境爛玩,就自然會令身體都年輕埋。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-31 14:55 發表 查看引用來源

講開呢啲嘢,
以前見到好多運動型學長都好受女性歡迎,
記得嗰時我都曾經心諗,
如果唔係比試學校嘅正常運動,
(因為其實一般體育運動我都比較差)
而係畀架單車出嚟大家去比試,
我或許都會贏得一些掌聲,
或女同學識的欣賞。😅 ...
運動往往有勝負,又夠熱血,仲會受傷,點會唔吸引。
如果比賽前仲講贏左點,輸左又點,往往好多荳芽夢愛情就係咁黎。😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆