上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-20 15:47 發表 查看引用來源

仲有乜呢?個list 好長咁喎
一樣米養百樣人,出軌可以係貪玩,好勝,又可能係某d人面前有信任下暴露自己鮮為人知既人面,有好多既。唔係邊得咁多故仔。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-20 15:53 發表 查看引用來源

反差咁大,唔知喎,未遇過呀

唔通真係冇?haha ,我見呢度d 故事,個個都好勁咁,有質素有數字,連次數都有...一晚3Q , 4Q
哈哈,輸人唔輸陣,點都無理由講自己食豬扒,人地揀自己係因為就手,梗係講自己點好點好先感覺良好架嘛。
我自問會對身邊既人好,咁何況自己既下半身呢?所以我會放自己係中上水平,咁先至有揀有擇嘛。
😝😝

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-20 14:04 發表 查看引用來源

其實何止師妹,
我哋呢度個個都喜歡講出出入入,
包括師兄你和我。😬😬😬
我個肚今個新年得入,黎緊真係要諗點樣出出佢,脂肪出走個出啊。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-21 01:27 發表 查看引用來源

話時話,呢度依家冇乜講內心嘢嘅出軌post 了
呢個截左新人入,舊人如果唔記得password 只會無得再入,越來越少人,連post都少左好多了。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-2-21 01:44 發表 查看引用來源
可能佢便秘
哈哈,便妳個頭。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-2-21 02:10 發表 查看引用來源
咁上來傾下計嘛,世界仍然處於封閉狀態,網都唔上,仲有邊度好去呀
師兄,camping 啦,近日運動舖大賣露營用品,d人開始頂唔順,搵香港地方黎過夜了,電視都有節目叫野外露出啦,唔係,係步出啦。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-2-21 02:11 發表 查看引用來源

一隻貓太孤獨啦。

貓係群居定唔係架?
佢有鄰居,friends 到會外出過夜,食先返黎,唔知似邊個……🤔🤔

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-21 08:19 發表 查看引用來源

師兄,你有讀過fitness trainer,
相信你梗會有方法出嘢的。😬

我就剛和師兄相反,
早幾個月前,
因為減脂的關係,
腰間變得太瘦,
竟被虎虎閙我唔似男人,
之後我就不停食食食,
現在腰部終於有返一點肉地了!😅🤭 ...
哈哈,所以師兄唔好急。
增肌減脂可以有計劃地進行既。
太瘦會無肌肉架,我都係先增脂再增肌然後慢慢逐步操。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-21 12:00 發表 查看引用來源
我反而響啲故事版見到…
故事版既野係真既?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-21 14:44 發表 查看引用來源

其實多咗呢啲節目介紹,
我都相信會多咗人野外露出,
如果換轉是我在渺無人煙的地方紮營,
我都會想在營外大攪一番。😅
而家已講一假日郊外會好熱鬧,我估而家仲涼,仲可以興一排。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆