上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2021-2-21 16:03 發表 查看引用來源
靈活變通係優點~露營遇到野豬點算?
呢d一定有既,其實正常情況佢地仲驚人,我住果邊有一家大細夜晚會出黎搵食。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-21 14:46 發表 查看引用來源

物似主人形嗎?😂
哈哈,除左工幹,家陣仲邊有出外過夜呢支歌仔唱。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-21 16:46 發表 查看引用來源

冇新血

舊人一係已經share 過, 或者修心養性, 又或者玩完又唔可以開新名新account 再玩
所以當年出名既師兄師姐,大都已收山了。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-21 17:19 發表 查看引用來源
操到肌肉少少酸就可以增肌…

我運動目標係保持身形。慢慢來吧。
保持身形不容易架都。
但好多女士已露出小蠻腰,運動套裝上陣,好吸睛了。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-21 17:22 發表 查看引用來源
其實都有作者話係真既…
轉左188後,真係好似少左好多正post係真既。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-2-22 00:06 發表 查看引用來源
好多人睇你呀
其實係等妳出現喳,如果唔係我都搵場轉架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-22 00:17 發表 查看引用來源

人流都少晒....

正post?靠你啦
靠我就大件事,我update 得太慢,太忙。😅

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-22 00:20 發表 查看引用來源

有肌,唔穿衣仲好看!
我like
天氣開始暖起來,我見好多人都為夏天而裝備呢~
而且師妹,赤裸係獨家優惠,男人平時要吸引女士注目,著得吸引係好緊要呢。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-22 08:29 發表 查看引用來源

係,炎炎夏日去行山,
會有想死的感覺。😅
HAHA,師兄,當夏天到,如果疫情有改變,可能大家會去左同陽光玩遊戲架啦~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-22 08:35 發表 查看引用來源

其實,男人怎穿衣?才吸引女士注目呢?
真心講9成男人都唔會真係有齊晒胸腹肌,人魚線同強勁臂彎,所以衣著得體尤其重要。
其實我又唔會覺得邊種穿著會特別優勝,如果假日,就係短袖恤衫加及膝褲男人行出黎都可以好型。
咁係唔係西裝斯文一定好睇,我覺得修身,心口位有D胸扯感覺係最易吸女士睛的。
腰最難操,所以如果未係最佳狀態,就衣著上令自己老鼠仔同胸口為賣點,就最易操亦最易吸引女士注目。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆