情人節

收藏  |  訂閱
31  43.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 11:21 發表 查看引用來源
又未到好多仔既,少少咁囉
唔緊張就假既,但佢知我有分寸既
我地個日就食放題既,我講一句佢就幫我去拎野飲,再開埋俾我飲。我地要影合照佢就幫手影。我去廁所,我班舊同事引誘佢食海鮮(我敏感唔食得,但其實佢好鍾意食),佢完全無受 ...
果然係暖男,唔知師妹覺唔覺,如果呢種男人事業亦有番咁上下,談吐得體行為有自信,係會更加分。
我好鐘意睇一對sweet既lover點樣由心去take care對方,等我都長知識學下野。

師妹有無plan同K先生去旅行咁呢?黎緊Easter,去玩一流,有咩地方未夠fit而家fit埋佢再引死佢。HAHA........

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 10:45 發表 查看引用來源
我覺得每個人都要有一樣擅長既野,可以係事業,可以係打機,亦可以係某樣興趣
最憎個d賺到少少錢就唔識尊重人既人,我見到係會黑面
下星期K先生放大假,所以我都拎左假,準備出國玩,佢負責出錢,我就負責安排哂所有野 ...
無錯,一個人可以未成功,但就唔可以廢,尤其男人。
HAHA,有錢唔識尊重人都可以當佢有自己獨當一面既本事而無品,最攞命既係,無錢無本事仲唔識尊重人果D喎,即憎人富貴厭人貧,仲要自命清高又或自己既見解無人明白喳,我見過呢D人,我覺得佢地應該黎自火星,但又唔係都敏俊果隻。

K先生就正啦,去邊樹玩,記得詳細報告喎。其實我都想去玩,係未有心水。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 12:16 發表 查看引用來源
無論有冇錢都唔應該唔尊重人,唔識尊重人其實係自己無品無家教。
遇過幾個fd既男友就係個d無錢無本事,但又覺得自己懷才不遇,我地都係背後笑佢地
都係去台灣同澳門咋,報告應該就係不斷食同訓😂 ...
近近地去外地輕鬆下幾日,簡直係咸濕一大樂事,sorry,係人生........
我鐘意妳講果種人,佢地既思維好正架,堅正,一定係人地錯,佢地啱架。

我以前都遇過一位人妻,佢就係呻佢個SL咁樣囉,表面要認威認有見地,心底其實好多野都睇唔開又無本事。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 17:09 發表 查看引用來源
我都無咩plan行程,淨係book左機票同酒店,諗好左要食咩野,仲有要去采耳
如果做過幾間公司都係唔得既,正常都會考慮下係咪自己問題,但係佢地眼中係佢地懷才不遇,佢地太叻,所以俾人針對。但講真都要睇實際情況既,如果個間公司d新 ...
採耳真係有市場??妳鐘意個環境?定係採果下真係好舒服先?

其實做人最怕有脾氣無志氣,得好色無知識,而且男人對自己有要求就會進步,我真係會咁樣認為。HAHA,太正經添。

好啊,講真,去旅行我都鐘意食同玩,有時唔使好有計劃,當然唔好太hea,隨心得黎有目的就最正。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-17 16:51 發表 查看引用來源
我未試過出去採丫,淨係試過去耳鼻喉科度清耳仔
K先生就係香港試過,所以當我問佢有冇興趣,佢就揀係台灣
師妹記得去玩影多D相,數數手指我已多年無去台灣,其實台灣我都好鐘意,尤其咖啡,近年水準非常之高。
如果會去游水,要影相再放上黎。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-27 10:46 發表 查看引用來源
K先生唔識游水,講起游水我都好似好耐無游la
最多都係去玩下水上活動
影左好多風景相同食物相
Good.
我都好想去玩。
人地講去旅行感情會更進一大步,妳同K先生有無先??

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-29 12:39 發表 查看引用來源
應該有掛,佢好哀怨咁覺得點解佢放假我要返咁多工,呢排都係我度訓,朝朝送我返工之後先返佢屋企。
返黎派手信互相見下對方d朋友,舊同學咁
好仔黎喎,睇黎師妹應該幾滿意。

好羨慕啊,可以去旅行。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-30 10:32 發表 查看引用來源
好唔滿意,因為我要返工佢唔洗返工
唔洗羨慕,你都可以去
HAHA.....咁係師妹妳男友勁遮,可以唔返工。

我當然羨慕啦,我去一次玩,要好多野配合架,而且叔叔我已經無二人世界呢支歌仔唱好耐。
妳仲可以食食團又玩又食又砌,簡直一流。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-31 11:20 發表 查看引用來源
佢多假姐,唔計補假都有27日可以放,放2個星期都只不過係清左10日假,可憐我去緊旅行都俾人催我返香港返工🥲
嘩,正喎,一個可以放咁多假既人,一係高層一係公司既吃重角色,咁得閒,罰佢係屋企負責同妳擔擔抬抬啦。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-31 17:02 發表 查看引用來源
佢公司福利好,但都辛苦既
佢算升得快
罰佢管接管送,幫我拎野,坐車俾我攬住訓
其實男人係唔怕辛苦,只係最怕混混噩噩過日子。
咁都幾唔錯,佢又有妳錫,已經好勝利一族,羨慕死好多人架喇,HAHA.......
妳應該獎下佢就真,話晒都兒童節啦嘛。

前往最後回覆