上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-21 18:58 發表 查看引用來源

你要食咩呀?唔知!食日本菜吖?耶,生歐歐!咁食法國菜吖?耶,人地唔食魚嫁!咁,一係食潮州打冷吖?耶,食啲咁cheap嘅嘢!咁…………你想食咩呀?唔知!#(_-&#(#)_(&/@@@“”😬 ...
HAHA....... 師兄,講得呢D說話既女人,雖則多數都係扮無所謂其實咩都唱反調,係煩既。

但有種女人反而會鐘意睇男人肯花幾多心思係佢地身上,又或會有幾專心係某D事情上,從而觀察男人既耐性同細心。
2種女人,實在係不同味道。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-22 09:46 發表 查看引用來源

好似A正啲…
A當然吸引,因為佢有本事,同時擁有不輸男人的氣場,我非常欣賞。
其實B亦都係,但佢就少左份好勝心,多左份去遷就男人既心。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-22 13:40 發表 查看引用來源

冇錯,自己一個嘅感覺好好,可以好自由咁思考😬
師兄,其實我見你update得好密,你係有個好靜既環境先可以做到,定有mood咩地方都可以?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-23 00:55 發表 查看引用來源
威d乜?
大個女,可以慶祝母親父親節囉,好開心架喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-23 09:45 發表 查看引用來源

我就咁諗,遷就得來,係咪過得唔舒坦。如果過得唔開心,唔長久呢。
其實女人身,但就比男人更獨立同有主見思想既女人遮。
佢唔係唔會委身於男人以示愛意,只係佢需要一個強而有力既男人去依偎,唔想下下就作出無謂遷就。
某程度我欣賞呢種女人,仲可以叫有種偏愛添,但不違言,呢種女人既吸引力亦非一般的。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-23 11:39 發表 查看引用來源
我對呢啲節日冇乜感覺同興趣
HAHA....... 遲D啦,遲D會明架啦。
人生有經歷感受深左可能會唔同呢~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-6-23 14:18 發表 查看引用來源

呢個係令你有馴服佢既慾望
HAHA......因為大部份男人都係膚淺,都想令女人依靠自己需要自己架嘛。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-23 23:34 發表 查看引用來源
我從來都唔會喺每一年特定嘅某一日都對父母好或者歌頌佢哋,對父母好係發自內心出於真誠,,唔洗嗰日唻做show、post相曬幸福,至於兒女我亦會用同樣理念去傳遞。 ...
妳呢個想法同我以前既一位女生不謀而合,佢從來唔慶祝生日,意思係果日係媽媽最辛苦既日子,因為生佢出黎,所以佢唔慶祝,係從來無果隻,而佢又會係其他地方多謝佢屋企人。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-24 01:46 發表 查看引用來源

能令果種女人遷就,個男人一定好叻叻!好有說服力
其實每個男人都想係自己既女人面前叻架。
講真,叻既女人有一份近似男人既魅力同氣場其實係會更屈機,因為我地男人會好想知呢種女人既內心深處係點。(可能肉身深處都想知道埋。)

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-24 02:05 發表 查看引用來源

典解正呢?

小鳥依人女仔唔係更 sweet sweet ???
小鳥依人唔係唔好,但好似無咩難度。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆