上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-27 13:09 發表 查看引用來源

即係咁呀師兄,唔係個個好似阿星咁白,講到明自己係一個挻住個肚腩成面鬚嘅中年叔叔呀;好似阿吉貓呢類唔多講嘅,其實都好少;大部份話自己一日做七次每次七個鐘長做長有成碌電燈柱又大碌又長又話樣正常結果冇樣符合商品說明 ...
唔怕老實講,我對自己身體外型都有要求,有keep開,因為係某D地方比別人方便我明。
如果師兄真係有肚腩又滿鬍鬚既中年叔,都搵到咁多正囡囡,喂喂,你呢款先入晒題,引人入性呢~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-27 21:05 發表 查看引用來源

怕唔怕有 choice D 出現 - 被仔溝?🧍🏻‍♂️🧍🏻‍♂️🤨
唔會被仔溝,通常最多係同行一齊去溝女。
事實上成班人一齊出手係好玩。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-27 21:08 發表 查看引用來源

有自知之明,講唔出口
HAHA......係啦係啦,以前唔講,而家都唔講出口就係啦下。
正既係唔使同人講架嘛~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-27 21:16 發表 查看引用來源

或者呀龍兄唔覺得辛苦呢.

B & C 係 a piece of cake ….. 佢會揀蛋糕㗎
我不嬲都貪咀,知我既女人要引我注意好易。
識整一手好甜品就已經可以引我出黎。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-27 21:51 發表 查看引用來源
蛋糕有咩揀?
師兄,蛋糕有咩揀唔係重點。
重點係同對方一齊揀蛋糕時,會決定堂食定外賣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 06:47 發表 查看引用來源

I = Intercourses
J = Jizz
K = Kiss
L = Libido
M = Masturbation
N = Nipples
O = Oral

揾到阿星吖😬
師兄勁

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-28 17:03 發表 查看引用來源
師兄有冇買馬?
6度兄你問我嗎?
如果問我,我無,但我有買波。

男人對波,係有情意結D。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 18:49 發表 查看引用來源

咦,係喎,個個都想不勞而獲,唔操好自己又唔照顧好自己儀容更加唔會增值自己嘅內涵就想識到女仔,師兄睇阿星成套歡樂今宵做哂咁滯都只係令到幾位師兄指住阿星嚟笑就知道有内涵係幾咁難啦。阿星查實身高195成個雷神咁樣有 ...
師兄成個華安咁,唔怪得溝死女啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-29 01:57 發表 查看引用來源

咁會唔會發展成多P?
感覺上呢款唔啱你
HAHA,我唔得,曾經有人撩過群揪,但我鐘意一對一,始終感覺呢方面比較私蜜既行為嘛。
我鐘意睇MMA,但唔鐘意MMF,亦對MFF無咩興趣。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-29 02:00 發表 查看引用來源

女嘅,洗唔洗真空著圍裙?
師妹真知我心,女方既悉心打扮,加上專心去製作食品俾男生,其實係一件極其吸引又浪漫既行為。
我認我係呢方面其實無抵抗力。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆