上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 12:10 發表 查看引用來源

直頭水對水,搞到唔知係乜水啦😬
咁女人用水造嘛,我記得以前有師兄講,女人欲拒但又濕晒時,男人一句: 妳唔要但又濕晒既,嘩~~~~ 呢句魔咒真係好work,女人更唔知點好時亦只好期望男人快D有下一步。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 15:36 發表 查看引用來源

心理戰其實好好玩,女方嘅期待會令到男方嘅魔力更加不可抗拒,越係得唔到,越係有與冇之間,不可抗力越強😬
其實呢D就係享受,但我自己亦唔忍心太令女人心情7上8落。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 15:43 發表 查看引用來源

越想要摸嘅地方越要遠離,而且令到罪惡感同快感重叠嘅話,果種難忘嘅快感出邊係揾唔到嘅。不過呢種技巧隨時玩壞一個人嘅是非善惡標準,可以嘅話阿星盡量都唔會用,呢個技巧太陰質😬 ...
HAHA,又唔係陰質既。
不如講,技巧好,有時可以令女方知道自己既低線係可以重新定位,有咩野原來佢受得,有咩野佢係享受,但好希望係男人主導。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-6 16:36 發表 查看引用來源

心軟係男人嘅天性😬
心軟,多情,長情,HAHA.......男人有得揀都會咁做。

咩叫正正呢?暑假就開始了,代表咩?代表有好多暑期活動呢~~~~

最近既其中一個,嘩,乜而家D媽媽都好正正喎。
最近帶小朋友去學溜冰,D媽媽都係短衫或背心短褲,都keep得好正。
夏天真係好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 11:56 發表 查看引用來源

一軟,就好大件事😬
師兄,心軟迎來啫硬,
同樣,心硬下場係啫軟...... ( 因為無硬既需要。)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-7 21:34 發表 查看引用來源
原來溜冰場都咁好景。我以為會怕凍,淨係泳池好睇…
師兄此言差矣,溜冰場,冒險樂園,真係要幾正有幾正。
其實仲有樣好正,真係風光無限。遲D講

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-8 12:57 發表 查看引用來源

心軟之餘啫必軟,
心硬之時啫唔硬😬
HAHA,師兄點會呢?
我地男人心軟,往往就係發展多段感情或延續,呢D情況下往往下半身揸主意之時,佢就會強硬起來架嘛。
而如果我地的起心肝硬心腸,下半身無主導權,佢自然只有keep住軟既下場。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-9 09:20 發表 查看引用來源
重有邊度呢…? 諗唔到添…
唔係邊度,而係邊位。
通常人妻都會有D姐妹,係親姐妹,即人妻可能密實D之時,佢細妹陪住人妻個小朋友玩,風光一樣無限。
人妻好走兩極,一係好保守,一係就會短衫細牛,露出長腿係必然,但通常D阿妹係陪小朋友玩時,又有另一番吸引力。
Playroom呀,先前講果D樂園又或係去興趣班,係好多呢種場合架。
再唔係,咪就係親子興趣班例如游水囉~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-9 11:03 發表 查看引用來源

都係嘅,不過阿星老人家,家陣半軟不硬咁樣,心又唔硬又唔軟啫😬
HAHA....... 不如問句,師兄描述既多數都係過去,而家呢?而家仲有無係市場上行走先?
即講白D有無女伴呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆