上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-7 08:43 發表 查看引用來源

嘩。。一早有奶奶飲😍😍
師兄,你呢張相,真係睇10次10次都想一拳打埋去,睇下個拳頭會唔會陷左落去..............

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-7 16:52 發表 查看引用來源

簡直係機會難逢,仲唔乘機學英文,食下鬼妹口水咩?😬
HAHA.......
我對台妹有興趣,日本妹都有,馬拉新加坡都唔錯。
最愛港妹~~~~

鬼妹,真係太快皮膚變差,我其實好鐘意女生皮膚幼滑同彈性架,即唔懶又keep住做運動既人先有。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-8 07:58 發表 查看引用來源

啜住你出拳隻手。。。😂😂
北......北斗之拳
真係要學拳四郎一拳打爆佢............

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-9 07:47 發表 查看引用來源

如果啜linlin呢?🤭
啜linlin男女都鐘意喎。HAHA........
前奏功夫之一。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-9 12:01 發表 查看引用來源

鬼妹都有皮膚好嘅,要勤力㗎😬
鬼妹係正,但太快衰老,真心亞洲人既體質係有優勝吸引既地方。
HAHA,可能小弟偏愛遮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-9 12:02 發表 查看引用來源

用到北斗柔破斬咁犀利,睇嚟師兄真係頂唔順😬
真心以前我對女生心底係會有份要求,但以前試過一位人妻,佢係肉地型,但皮膚滑既程度係少女級數,自始推番肥就唔正既錯誤觀念。
但師兄果幅圖,唔係用肥咁簡單黎形容..........

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-9 18:31 發表 查看引用來源

阿星可能雜食,覺得鬼妹都唔錯嘅,不過真係要睇清楚啫😬
HAHA......師兄大愛遮。
鬼妹當然都有nice啦,佢地有時比我地亞洲人簡單添。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-9 18:32 發表 查看引用來源

畀你一言驚醒夢中人,
令我想起以前最初畀人啜lin,
其實都唔係好習慣,
最慘啲女通常啜啜下就會咬落嚟,
最後我落得慘叫一聲。😅😂🤭
啜完咬咁恐怖。
HAHA......
可以以牙還牙嗎?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-10 01:09 發表 查看引用來源

龍兄真係好識搵正嘢
搵好野食係對自己負責任既一種行為。
我好早已聽亦認同一個講法,尤其當我個胃麻麻時,更明白就係,做要做到最好,食亦要食得好同值得,呢個,係對自己既一種尊重,亦係對自己身體既一種負責嘛。
試諗下,咩人會有食唔食先?咪就係無得食,又或貪食既人囉。
咁我胃口不嬲都麻麻,所以我轉左做壞人,因為罪大惡極嘛,所以更要識搵好野囉。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-8-10 10:37 發表 查看引用來源

摸多十幾廿次就可以成功
師兄,十幾廿次係指見十幾廿次嗎?
定一日摸10次,第三日已可以打咖輪先??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆