上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-11 18:54 發表 查看引用來源
情景題。

如果女生問,我覺你你冇心… 咁點答呢…?
HAHA.....我唔係高手,如果佢會覺得我無心,好明顯佢對我有意先。
我反而會唔答,叫佢留意多D我,睇下無心既人,會唔會好似我對佢咁,令佢咁在意我。
從而在行為上,令佢更7上8落。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-12 08:42 發表 查看引用來源

呢個社會係咁㗎啦,美國嘅經典連續劇老友記(friends)都玩過呢種題材,三男三女成日都互相愛慕,又真係唔出奇。有冇4p就唔敢講,交換女朋友就真係好常見😬 ...
係,其實多少有D尷尬。
同一個女生,先後同我2個死黨拍拖,我仲同個女生幾fds,我有問佢感覺係唔係好唔同,又有無hard feeling.

早排去了staycation.
感覺超正,始終無得去旅行,個人悶到不得了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-13 16:31 發表 查看引用來源

本地生活都做得到嘅😬
咦,又係喎。
HAHA......但人在異地,好似發生同一件事,感覺都會機會多D。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-13 16:40 發表 查看引用來源

呢招唔答嘅答案已經係高招啦😬
女人鐘意直接,男人用口答,太易,想個浪漫既答法又得,曖昧既答案又可以。
但期待既回應先係最叫人記住呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-13 16:41 發表 查看引用來源

然後佢點答呢?😬
佢好正經答,但我同佢講:其實我係問邊條仔勁D,俾妳有hard feeling D喎,佢即刻打我。
當然,我同佢係好fd,卻又不會成為情侶果種。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-13 16:45 發表 查看引用來源
咁你了解到幾多個呀最近?
講緊普通了解定深入了解果種先?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-14 17:10 發表 查看引用來源
係咪有新古仔…?
講舊古都有排,而且以前比而家多刻骨銘心,以前好多野唔識handle,多出錯,多回憶。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-14 18:00 發表 查看引用來源
即係點?
齋舐唔入同舐完再入嘅分別?
嘩,乜而家普通都咁出位架,我講緊傾都已無feel喳。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-14 22:22 發表 查看引用來源

同埋唔係香港人嘅話成功感又高啲😬
係,有挑戰性d添。
😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆