上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-14 22:23 發表 查看引用來源

個答案係佢期待嘅答案,但係出乎意料嘅答法,先可以令佢印象深刻😬
嗱,真心知易行難架下,哈哈。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-14 22:24 發表 查看引用來源

語帶雙關永遠係最殺食嘅口技😬
因為女生鐘意睇男人多方面,你正經咩,想見見感性一面,你文靜咩,究竟貪玩時會係點,好動時咁靜靜相處又係咩回事。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-15 01:45 發表 查看引用來源
我係咁理解,唔知龍b係咪咁意思呢haha
分別係只有齋傾或上床喳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-15 02:00 發表 查看引用來源

哎呀!你講漏咗個英文字,人哋咪誤會你拒絕佢囉

係了解副 body 呀!
女生而家好多都心急左,最想男人多。火。主動就真。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-15 13:47 發表 查看引用來源

男人都中意向難度挑戰😬
其實人類係有惰性,唯挑戰性先可以keep住一份好勝心。
所以我都算係一個貪玩既人。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-15 13:52 發表 查看引用來源

一個人只要能夠學識三幾樣同自己本科唔同嘅知識,就會變成好似剝洋蔥咁,變得有好多層次,令人想不停發掘,對你非常好奇,究竟你仲識啲乜啦😬 ...
Good point.
師兄有咩本科不同的知識呢又?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-15 22:12 發表 查看引用來源
我亂估架咋,咁有幾多個有後續呀?
後續得一個就夠囉,再多,得個忙字架喳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-16 02:53 發表 查看引用來源

喂!唔係喎!我見其他舖嘅Ching 好慘㗎,成日話食唔到女,又話上嚟好多年連人妻都識唔到個

你話女生心急,一定係龍兄又fit 又靚仔又高質!一定係,除非唔係 ...
其實我又唔係好信。
事實又有邊個會咁傻講自己食到,食到仲上黎講食到,點搵食先,點搵新女先。
而且如果男人去一間bar係無女既,但又呻女都識唔到件仲日日上黎,好似唔合邏輯,我係要識,都去一間多女既bar啦。
所以Ching講好慘,其實唔一定。而我高質,就更加肯定...............唔係啦。

男人會試探,其實女生更會,佢地既試探更直接,所以我先講心急遮,HAHA........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-16 09:58 發表 查看引用來源
佢吊高唻賣hahhaah
我無啦,點會啊,有女生欣賞係男人既榮幸。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-16 12:27 發表 查看引用來源

除咗催眠之外,阿星仲曉開眼催眠,企喺度催眠,快速催眠,前世回溯催眠,激勵催眠之類咁上下嘅知識嘅😬
嘩,乜師兄原來咁緊要架,即把口好叻先得喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆