上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-18 19:15 發表 查看引用來源

1。。而家呢代應該會。。重要講得幾到肉

2。。睇下男點講法。。好聽啲就會自豪既。。

3。。佢有男性朋友一齊。。同埋我5會咁去識一個            咁既人。。😂😂 ...
師兄,
1 我就係都覺得女生而家已經唔同晒,唔好講遠遠見到優質男靜靜地開口講,有時係直情面對面都唔會收收埋埋出口讚添。
2 而女生聽到男人講而自豪,我就真係有時諗,女生走下光,或性感熱褲果D,其實係會想聽到男人口花花而刻意性感,定咩心態遮。
3 HAHA,其實會係街撩女生,我自問都無呢個資格,所以我都係問下。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-18 22:27 發表 查看引用來源
密實啫,又唔係厚身
咩啊,而家D人妻都不比少女差架,夏天啦,冬天先密實啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-19 01:16 發表 查看引用來源

但露腋下毛毛就唔洗客氣啦🤣😅😅😅
妳講呢句,令我想起一個笑話。
有日個小朋友問阿媽,點解阿媽同其他女人唔同,阿媽問有咩唔同,好靚嗎?
小朋友答:唔係,係阿媽"加拿大"有毛,腳都有零零碎碎既毛,但佢同學仔既媽咪,全部都唔會有毛架,女人唔係無毛架咩?

我寫得唔好笑,但如果幻想個情況,又真係......... 我已好耐無見過女仔"加拿大"有毛喎。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-19 01:47 發表 查看引用來源

背心短牛,有呀有呀!
不過唔性感嘅,似街市菜檔個呀嬸囉⋯⋯
如果街市阿嬸會咁著,豬肉佬賣肉加多個肺添啊。

麻煩師妹著黎睇下唔該。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 08:12 發表 查看引用來源

今朝上嚟爬了最後的幾頁,見到大家咁熱鬧地吹水,彷彿有點時光倒流,好似以前一樣,晨早流流上到嚟,就會見到大家好多嘅留言。😁
HAHA,師兄,其實係我做得唔好,我知只要一個好既topic,大家就可以開心討論。
但我鐘意自然D,當身邊有事搞笑發生時,就提出同大家開心下笑下。
以後都一齊傾多D諗多D好野。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 09:26 發表 查看引用來源

疫情下都真係有咁多嘢玩?
我就比較好悶囉!
工作、運動、家庭,
然後都係工作、運動、家庭。
之前未到炎夏都有去下郊遊,
現在熱到爆炸,又冇去游水,
都真係唔知有乜嘢好玩?😅 ...
師兄,香港你去過幾多地方先?
我而家都好肯定,其實我來來去去都係去果幾十個地方,再陌生D既都未試,有時真係要識唔同既人,試唔同既野架。

上次同小朋友買溜冰鞋,睇睇,而家勁多人掃D camping既用品,一到假期人人都去郊外玩既有。
再唔係運動試下新地方新路線,又有唔同發現。
黎緊10月24日有馬拉松,唔知教練師兄有無參加呢。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-19 10:45 發表 查看引用來源

哈哈,想識佢都未必啋呢。

都係望下最正。
其實識女仔唔係行埋去say hi,識女仔係進入佢視線範圍,佢既唔迴避更欣賞再三回望,大家禮貌打招呼之後就可以去識架啦。
Sorry我其實都技巧唔高,可能其他師兄會更有心得。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-19 10:46 發表 查看引用來源
我諗緊學啲野…
學咩先?有無idea?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 11:51 發表 查看引用來源

自得其樂。。。我就gym同游水多。。其餘就留家煮飯訓晏覺😂😂
師兄你就正啦,我正經歷放假忙過返工既時期,痴線,讀書既日子好似比返工仲多野做

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 11:53 發表 查看引用來源

講起浮台令我諗起多年前嘅一件事,
睇住個女人喺浮台上跳落水,
返上嚟時,
上身竟然露出一邊波,
跟住佢好不以為意咁樣整返好,
嗰時覺得佢真係唔好彩,
但現在諗返轉頭,
佢上水時冇理由唔知道,
我現在有理由懷疑佢,
係專登玩露出 ...
呢D係唔係叫一帶一露
我知係爛左少少。