上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 18:15 發表 查看引用來源

唔怪之得,
有時我在街上路過看到靚女,
之後另一眼就會看看佢腰部對下的位置。😅
女人,多數只留意自己個樣同胸口,腰同屁股最難扮,但我地男人其實偏偏又鐘意呢個位。
我坦白講,屁股靚,真係會不期然會想..........後推一流。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-20 09:55 發表 查看引用來源

一定。。我時間多。。可以耐心咁慢慢幫佢補😍
師兄,補咩?係唔係採陰補陽既補啊??

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 18:45 發表 查看引用來源

所以咁多補習社同興趣班啦。。。但啲興趣5係小朋友揀架。。呢下先笑死😂😂
咁其實好多時興趣既野有時真係要家長背後推一把,小朋友先會去接觸,但個時間表真係忙到。
我有朋友開補習班,佢好搵到爆啊家陣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 18:48 發表 查看引用來源

禾蟲蒸蛋喎😬
無錯啊師兄,食過未?
煮法傳統,小弟亦大開眼界,D鬼佬最鐘意搞埋D咁既野。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 18:54 發表 查看引用來源

我經常對住虎虎,都有後推佢的感覺。😂
師兄,證明虎虎對於你吸引力仍非常之一流。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-20 13:33 發表 查看引用來源

惡補乳聞姐。。😂😂
我仲以為係睇肉科添。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-20 13:35 發表 查看引用來源

自行供奉。。😂😂
係,香港人心態,超正。
我朋友佢仲要係已full booking,D家長真係瘦田無人姦果隻,一姦一齊姦咁,上年同我朋友講唔補,今年,想補都無位。
但小朋友真係大壓力既,小學都已要補習,又要學課外,而家連國內都係呢D風氣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-20 13:38 發表 查看引用來源

濕補生物學呀仲有😬
有無得搵miss學拉筋。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-20 11:56 發表 查看引用來源

其實好多嘢可以食,阿星唔敢食禾蟲,最叻果次都係睇蠍子草蜢果啲話攞嚟食,都只係睇下就算,要擺入口真係頂唔順。

話說阿星老婆係榴槤國人,當年由英國返去榴槤之國探親,親戚送咗一大玻璃罎嘅大補酒,裡面有複蛇不特止,仲有好多 ...
其實蟻,蟲係有豐富既蛋白質,但當然真心蛋白質唔一定需要係佢地身上吸收。
果次個客食,我當然捨命陪癲佬啦,雖知男人有幾杯落肚,一句唔係唔敢下嘛,就咩Q都放入肚了。
廚師仲要講,對男人非常之好非常之補添。

但真心其實係好食,但.......我想講,傳統製法先係最難頂,以下幾句,唔想睇可以skip。

廚師最正宗手法係會拎住一盤生既禾蟲俾客人睇,邊有生油,同唔同既調味料。
客人就可以即時睇D蟲生呂生猛,有無死死下,之後自己決定落幾多料,幾多油等等。
之後廚師會即時料理,然之後打蛋,才再蒸熟。

真心講,唔望住聞係好香,唔留意食係好味,但當知係咩東東好可能又係另一回事.............

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-20 14:52 發表 查看引用來源

拉龍筋😬
其實小弟之前上左教練課程同埋一D健身拉筋理論,真係miss係度教,仲指出我點做先夠好,點樣先夠粗,我.......指肌肉果方面。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆