上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 15:33 發表 查看引用來源

我老婆已經話我買埋一堆二堆嘢了!😅
其實現在偶爾在某些時候,
虎虎都已經喜歡篤下或搥下我嘅胸部,
至於床上,呢一年嚟行埋都事實多咗了!
(我只是佢誘惑我)😂 ...
HAHA,我反而無咩心水買。
師兄有無睇最新果期CK廣告,好多人為之瘋狂呢~~~~
諗諗下呢個都係好目標呀喂。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-30 16:07 發表 查看引用來源

師兄啱嘅,如果阿星唔識用步驟,相信都會好享受臨場應變所帶嚟嘅驚喜,可惜阿星依家就好似一個企喺魔術師舞台嘅後台度睇住佢表演咁,已經冇哂果種盼望同期待,人生變得冇咗一樣值得期待嘅事情😬 ...
師兄咁要玩一D你掌握唔到既事先得。
識女生,酒吧,餐廳,公司客戶,各已有一條方程式,太悶太無趣味既流程了。
我記得有次國內開車,GPS叫我轉左10分鐘可以到既coffee shop,我逆線10秒轉另一邊行5分鐘就到,令高高在上只會循規蹈矩既女魔頭既驚且喜,之後打開話夾子都易得多,我就係唔鐘意下下跟規矩。
唔好講對方,有時自己都會悶,當然,某程度事情發展一定要係自己估計之內。
但一齊去做D含未知原素既野先好玩。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 18:20 發表 查看引用來源

教主嘅身型唔簡單,
呢個目標好遠囉!
嗰排腹肌要好畀心機才練得到啊!😅
其實佢地後生,代謝快,加上堅有操,但唔錯,fit得黎修得好好 。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-9-30 21:04 發表 查看引用來源

佢跳舞底操唔難好快修到。。。同埋俾幾十萬你操三個月乜都得啦。😂
我平d,幾萬得喇。哈哈~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-1 14:35 發表 查看引用來源

你。。俾我呀😂😂😂
HAHA.....我都等人俾,無人俾,唯有買住CK儲閃卡先。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-10-1 22:20 發表 查看引用來源
等你💪
最近全城起哄,嘩......真係不得之了,幾時興同紙板人影相架,HAHA.......
真係要努力先得。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-2 08:10 發表 查看引用來源

後生真美好,
所以像我年紀漸長的,
更不能怠慢,
要付出更多,
更加努力,
龜兔賽跑,結果如何?
始終都能到達做終點。😁
後生當然易操,但佢地又唔同我地既,有陣佬味既大隻係好Q型架師兄。
今日小弟去左間份子餐廳食,一半以上都係後生女食埋D健康野,即唔係菜就菇、蕃茄等低卡食物,師兄都可以係飲食入手。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-2 09:14 發表 查看引用來源

你睇張家輝。。人哋操九個月已經爆曬。。一定得。。
當年爆左佢同彭于晏啊,真係男人之極品,其實套戲唔止佢兩個架,但佢地當然成為焦點。
所以我都信,男人成熟左都一定得。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-2 11:55 發表 查看引用來源

其實如果係親密情侶,應該唔會懼怕疫情。🤣🤣🤣
而家勁多staycation啊師兄。
大把情侶唔怕,仲好開心食完就扑,扑完又食,食完又扑呢。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-2 13:15 發表 查看引用來源

咁去staycation都會有呢個風險,
但香港酒店現在去staycation嘅人非常之多,
況且咸濕起嚟都唔諗得咁多啦!
最緊要就係短兵相接享受歡愉。😁
無得旅行,staycation係一個唔錯選擇,小弟都玩左,師兄都可以試下,都幾正。
當然唔好只係扑野同食,去享受下酒店設施啦要。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆