上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-4 13:40 發表 查看引用來源

呢樣疫情初期已經成日去,宜家多人爭反而少左
師兄,而家D囡囡IG例必係泳池邊bikini打卡架,再黎high tea又深溝一張,最近興水上樂園,萬豪食住玩就係指定動作添。
初期玩左,不如你捉緊夏天既尾巴,等囡囡又捉緊你條尾巴去玩多次啦,家陣好多新野

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-4 14:28 發表 查看引用來源

師兄啲心得直頭洶湧澎湃咁湧哂出嚟,睇嚟又有故仔聽😬
而家無啦,出入都係一家大細。
但一個人行出行入去做阿4時另計。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-10-4 15:47 發表 查看引用來源
幾好丫!鞭策下啲前夫😂
HAHA,無錯,我都講,一齊放,佢放ck既Anson Lo,我地可以放ck既Jennie再一齊操。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-4 18:17 發表 查看引用來源

咦咦,師兄好叻把握時間,行出行入就已經出出入入咁喎,犀利。

講開健身,阿星真係冇乜心機去做,家下份工太多嘢諗。遲下辭咗工都跟大隊,學下師兄們晒下先得😬 ...
師兄,份工多野諗先要健身。
工作係用腦,夜晚少不免無意識地仲打轉,而輕快既健身係叫身體郁腦袋抖既運動。
健身同打波或互動運動不同,健身可以一個人靜靜咁做,個人反而仲relax左,最正係仲做下做下唔覺唔覺fit左添。

引用:
原帖由 人在澳 於 2021-10-5 02:24 發表 查看引用來源
玩完 ig fb wtsapp全部死曬
師兄,仲有wechat呢,HAHA......
而且家陣IG果D又復活返,大把女生可以慢慢睇。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-5 10:57 發表 查看引用來源
當然唔得喇! 我哋呢啲一定要低調,打卡影相就免喇!
咁師兄就要搵間私密度過既酒店黎玩,有無好介紹?HAHA......

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-5 14:26 發表 查看引用來源

我都認同呢種見解,
我份工作都很繁忙,
但運動完畢後,
整個人會感覺輕鬆咗好多,
日常工作會更起勁和更有魄力。
師兄,唔講果d咩野安多芬,就出身汗個人都係爽啦。
我有D位太耐無操,真係口裡說得,身體卻誠實,做完成set腹肌訓練,第2日痛得好爽,而家最好玩既就係想知自己身體可以fit到咩程度。
我地呢D叫O40,即over 40既男人,操得出樣都唔會係後生仔果隻體型,其實好好玩架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-5 15:27 發表 查看引用來源

依家剩係掛住做啲可以啟廸人心靈嘅嘢,過多幾個月應該可以連工都唔做,只做呢樣自己有興趣嘅嘢,到時就可以有番啲時間用嚟操番自己啦😬
如果由秋冬天做起步,都唔錯,一年之中,我最鐘意係10月11月。
但今年既10月都唔講得笑,都有D熱,好彩開始有風呢。
師兄如果想令自己更有濃厚興趣,不妨去shopping下先,買左裝備就會用,就會著,不論咩運動都幾有趣的。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-5 15:36 發表 查看引用來源

叔叔有叔叔嘅fit嘅,阿星都曾經係一個幾多年輕女仔中意嘅叔叔😬
HAHA,咁就要令佢唔係過去式,變番成現在進行式啦喂。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-5 17:01 發表 查看引用來源
我搵嘅係極近港鐵站為目標,仲要係商場入面
即方便快閃,得喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆