上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-10-5 19:45 發表 查看引用來源
你試下丫…訓一個月梳化都有之😂
HAHA,瞓Sofa正喎,我好多玩具都放係廳。

其實唔CK,而家基本好多要上位既明星都操得唔錯,行出黎唔想俾人挑剔先,韓仔10件有9件都型到爆。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-6 02:07 發表 查看引用來源

因為龍兄太叻,必殺技已經入晒血,係好自然咁用出嚟,去到一個唔洗諗唔洗特登去做嘅境界
我當然無咁勁。
只係準備好係誠意,但有變化先令女生感覺D野係為佢做同佢專屬。
男人大多都只懂Copy & Paste,一條formula行得通好多時對個個女生都係果幾步曲,其實好無新意,我係男人都悶,所以我最鐘意一齊玩D未知數既野,大家都輪盡,大家都第一次去試時就最好玩。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-6 11:54 發表 查看引用來源

龍兄已去到隨心而發,百發百中。🤭
中D咩先?猜中好喇,唔好太易射中呀~~~~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-6 12:10 發表 查看引用來源

又做爸爸😂😂😂
做爸爸??HAHA...... 唔係無諗過喎又。
但唔會啦,唔係辛唔辛苦,係責任真係好大。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-6 15:26 發表 查看引用來源

喺中正女人嘅心靈,令佢哋窩心又開心。😁
師兄,咁呢D係一生課題,我地唔使太刻意,但又唔可以唔在意既。
女人唔氹,唔通要黎冷落咩,冷落得既女人,都係令自己唔心動架啦,係唔係咁講。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-6 15:56 發表 查看引用來源
無錯,如果遠見到熟人分一分開行就好易處理
師兄有經驗。
講真,所以旅行去酒店試得多,如果唔係疫情,我估真係無幾何試香港既酒店。
尤其而家酒店仲咁多野玩。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-6 18:05 發表 查看引用來源
商場係最好人多轉兩個圈就逃之夭夭,撞到就話買嘢!平時好出名嗰間係雅息士道,係附近出現一就有小朋友係度讀書,一就係爆房撞熟人死硬
果度其實好難走鬼。
都係去D旺區但內街好似好D喎,HAHA.......
我記得以前去過漫春天,無房,成班人大堂等,好似飲茶等位,嘩........ 你眼望我望,打招呼無理由問句: 黎扑野呀?咁架嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-7 00:47 發表 查看引用來源

Copy & paste 🙄 點止無新意,連一點點誠意都冇
單單PM 都見唔少

都話龍兄叻㗎啦,點止做定功課,仲諗定new idea, plan 埋玩未知數既野,加晒分啦!
女人好得意架,無計劃會怪你約人都唔準備,無心思唔重視,有計劃又會問你對個個女仔係唔係都係咁,你咁識安排,一定食呂少啦,云云。
所以我好清楚明白,同女生一齊,唔想佢多野諗,更唔想自己悶,最好就係意料中見驚喜,就係最好。
如果出去玩,有埋其他人一齊玩,仲好玩,更突出到時女生仲開心。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-7 18:34 發表 查看引用來源

嘩哈哈,呢句招呼:『喂,咁啱呀?嚟扑嘢呀?』隨時隨地有機會發生喎😬
HAHA.....係咁架嘛。
D人係茶樓撞到識但唔熟既人,通常會講: 黎食飯呀??黎飲茶呀?? ( 心諗,唔係呀,黎唱K呀......)
咁去到九記,成班一對對,大家咪會講: 咁啱呀,黎扑野呀??
一陣如果有個講唔係,都唔好講唔爆。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-7 20:15 發表 查看引用來源

以你喜歡睇人作風,有冇昅吓人哋呀?分析吓….
點解呢條仔溝到件索女?
女神級點解會跟個中佬嚟呢?
身材正喎,佢哋一陣玩乜呢?
女仔咁嘅質素,唔通床上好掂?
個女仔咁斯文嘅….入到房會點?
呢條仔好餓?咁都殺? ...
真係生我者父母,知我者師妹也,妳點知我真係會咁諗架,我仲會拉埋身邊果個一齊估添。
如果醜男索女,一定估條友好有錢既。
如果男人普通樣高大,條女係戰鬥格,我會估條仔應該係大J。
如果條仔型,女生普通樣或一般身材,我會估女生係令男士賓至如龜既高手,
如果女生怕怕醜醜,我會諗條仔點樣氹到佢上黎呢?
好多幻想架,最後就會得番一個問題。
.

.

.

.

.

.

身邊果個會問,你又有無諗我咁索都同你黎,果班男人會唔會好羨慕你,仲估你J大有錢打樁機呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆