上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-29 18:11 發表 查看引用來源

乜唔係用口接會傳神啲嘅咩?😬
HAHA,用口接噴出黎既野?周圍噴點接啊........用面接就得。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-29 21:37 發表 查看引用來源
股樓真係一竅不通,只係好多年前遇岩時機上咗車,而家叫做唔洗煩,未去到投資層次。同埋有啲運仔搭到幾個有錢佬夾下嘢咁。
以前我都無興趣,唔知幾時開始,心態唔同左,股樓同女人一樣咁善變,又有規律,堅夠挑戰性。
樓我早排都入左手,希望唔錯啦,股就不嬲玩開,係車位,佢既入門係股樓之間,最近我都周圍望緊搵心水。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-29 21:38 發表 查看引用來源
全部有錢玩意
有錢玩意,但了解唔使太多錢架。
而且每樣野都有升值層面,唔想太下下講錢亦可以戴住黎玩,酒就睇啱可以買黎飲又或放櫃都得,而家好多新樓都送酒櫃,其實以上既野,都可以係一種眼光既考驗。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 00:02 發表 查看引用來源

師兄就要出出手,幫手捉摸吓啦🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻

摸摸吓就知想要乜😬
HAHA,師妹應該明,有時妳唔去搵,工作上反而更易遇到D正野。
早排我跟個Uncle去睇樓,因而識到個傾得埋既經紀,佢因為壓力大,所以好多野玩,但就係唔玩女人,咁我地咩都吹啦,之前同型爸師兄講既車位呀紅酒呀,仲有當炒既錶佢有門路入手等等。
其實唔玩女人既男人,係反而會吸引女人埋身架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 00:08 發表 查看引用來源

女伴個定義係乜先?終生女伴又唔同要求啦

仲要睇個男人喺關係中想得到乜

如果我係男人,女伴A 同女伴B 基本上條件差唔多,梗係選個靚
女伴既定義咪就係身邊果位但又未肯定佢會唔會係同自己終身果位囉。
靚既女仔覺得自己靚係最唔討好既。
有身材既女仔往往更令男人愛不釋手。
如果我係男人,(其實我係男人)
女伴A係出去威才要靚。
女伴B陪自己開心一定身材要夠好。
女伴C係同自己諗野既一定係要令我最信任,外表嘛,80分已夠。
至於D~F........ 英文字母已代表左喇。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 11:50 發表 查看引用來源

果然係面接好😬
HAHA....... no 啦,我從來唔會面同口接,如果我會,我估我真係好錫果個女生。
其實我用口技巧自問OK,但我唔會隨便奶西,我覺得我會奶,其實係個女仔堅吸引我先會。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 11:52 發表 查看引用來源

咁我要努力搵多點錢,
可惜...年紀大了!
一事無成。😜
講笑咩師兄。
有錢無錢其實緊要得黎唔及得上心態。
我而家睇樓睇車位,唔係建基於買唔買,而家好想考下自己眼光,我心裡係樓股車位其實都已有心水,買左自己認為既,咁無買果D都會繼續留意,其他興趣都係。始終有時同朋友傾計,大家講開心得,見解,你就會感到另一種充實。
有女生會因為你性能力強而跟你,
有女生亦會因為你見解獨到而聽你,
有女生更會因為你面面俱圓,如何如何而愛你添架。

所以其實唔係好關有無錢事。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 11:53 發表 查看引用來源

我覺得七八十分嘅女人,
再加上裝扮化妝,
出來的效果也很不錯。
HAHA,咁師兄去邊度見到靚女多?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 12:04 發表 查看引用來源

呢啲英文字母阿星見識得少,AA,A,B,C,D,E,F,G,H,I,J只識得咁多多,阿星真係大鄉里😬
英文字母都係代名詞遮,真係入心既就記得個名架啦。
你記得佢咩,就代表佢只係你心裡佔據咩位置,
我試過被人講阿邊個架,HAHA...... 咁我就會努力令佢下次記得我名,因咩事而記得我嘞。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 12:23 發表 查看引用來源

極agree la !
女人咪一樣,唔玩男人,都好多野玩!
睇吓書,鑽研某些知識

學吓嘢,投入到,就會不斷上堂繼續提升自己,接受新挑戰

例如我嘅興趣,老師先同我講,越搞掂內在嘅quality, 自然大把人欣賞。越內在嘅功力,更需要時間及勤 ...
其實早排我睇錶,但個現象太怪,閑閑地講要等半年先有,以前係唔使既,我當堂覺得鐘意都好氣氛好唔健康。
而家轉而留意其他野。
其實投資係自己身上幾時都唔會有錯,讀書好學野好,都係實實在在既得著,反而男女事,努力未必有成果,平常心仲會有驚喜,既然係咁,何不增值自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆