上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 12:54 發表 查看引用來源

就係冇外在quality , 又未有內在quality

正所謂外在美又冇,內涵又冇……又冇男人欣賞,只好去學野,同自己玩吓手指腳趾咁囉
嘩,師妹技巧好高啊,妳知唔知,女生保養得宜,手拍腳趾係性感象徵,以指行先既性行為係挑逗性徵,係男人都想同妳玩架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 13:48 發表 查看引用來源

對阿星嚟講有咩字母都只係一個稱謂,阿星記得每一位女伴嘅名,代表阿星對佢哋嘅尊重,每位阿星喺佢哋人生入面深入過嘅女伴,阿星都會巧巧記字😬 ...
咁你比我好,我從來得幾個位放置女人,我一樣尊重,但就唔慣留太多位。

所以我真係遇過被女生問: 我地見過,你唔記得我喇?

我真係會答: 我地見過架?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 14:07 發表 查看引用來源

阿星唔慣對住啲曾經嘅女伴忘懷啦嘛,曾經嘅女伴,表示大家一齊快樂過,傷心過,激情過,扭計過,全部都值得記住;當然,啲一次起兩次止嘅阿星係某記性嘅,況且家下要戴口罩,更加唔記得係乜水啦😬 ...
HAHA.......我都唔慣,但我會。
所以我見個女仔如果佢會好心地提起過去既種種,我一定會請佢食一餐黎道歉。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 15:33 發表 查看引用來源

師兄其實都講得好啱,
男人總有佢散發魅力之處,
年紀漸長錢唔錢固然重要,
但人到中年,
應該有獨具慧眼的能力,
判斷是非的智慧,
因為始終都儲下不少人生經驗,
能夠證明自己眼光獨到,
帶來的快感可能比錢銀物質更興奮。😁 ...
係真架,大家相識,就算食玩我既又使得幾多,如果對方係有智慧有見識,請都黎唔切添,所以其實錢真係唔係最重要。
師兄其實我衣著極普通,一個已聰明內歛既人,佢唔會介意我外表,反而會喜歡係談吐上搵共鳴又或論點。
所以對上對下既人我都極鐘意選擇聆聽,有時睇完既書學完既智慧,再對比當事人,就會知對方有無料,往往比佢有錢無錢黎得更會欣賞佢。
我之前提起既經紀其實有3人,一個後生,一個已跟我Uncle跟得好好,另一個老練,我係了解香港生態既樓同車位上,都係佢地身上學識唔少,三人行必有我師,係無錯,人脈價值往往高過有無錢。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 15:53 發表 查看引用來源

愛上錶,就會好似愛上攝影🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️黑洞咁呀!各佔一個箱去擺放真藏。
不過兩者心態又好唔同嘅….

兩班人都有接觸。玩錶就比較想追求品味、地位….

而玩影相果啲,就對生活上另一種追求,包括細緻度。喂!我 ...
攝影既唯美其實同畫一樣架,分別上畫會多空間去創作同幻想,而攝影就真係好講技巧同器材,我無本事買啊。
但師妹,男人追呢D,好過成日上IG睇囡囡啦,HAHA................
一組靚鏡頭可以好貴架,其實錶一樣,兩樣都要定時定候又抹又打理。
男人到某年紀,會想搵樣野去磨練到極致。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 15:57 發表 查看引用來源

識貨喎!
我最怕夏天睇到c9 著凉鞋 😫🤮🤮🤮🤮🤮

唔係講笑,女人就算有修腳甲,起碼99.9% 唔會塗body lotion 喺腳趾!
所以女人成日以為夾下個胸就夠。
而家呢,都整條超貼/修身褲,露下下半身既本錢。(如果有)
但大部份既女人都唔記得執好D手指腳趾,我好怕女仔手"鞋"架,真係幾靚都無用.............

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 16:46 發表 查看引用來源

係㗎!
兩樣都係寶貝!要輕輕,慢慢handle , 仲要保養、抹抹鏡頭或清潔零件,找專業人士抹抹油,放入專櫃。

男人追呢啲梗係好過成日睇囡囡。

不過我都有hobby , 但都成日👀仔仔
🤣睇靚仔靚女可以令人心曠神怡嘛😍 ...
我既興趣大多同女生絕緣,所以當有女生感興趣時,我會好奇。但我身邊人就更會感興趣,係對個女生感興趣。
🤣🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 16:50 發表 查看引用來源

係喎!
手「鞋」會刮到小龍兄🖐🏻😅
女生如果連手腳都打理唔好,佢再外表執得靚,其實自理自律都唔會真係好架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 17:17 發表 查看引用來源

所以師兄先食女無數,而且唔留戰俘,一招了,等女女記掛😬
哈哈,有d野我唔會謙,但我食女唔多呢,相反我好揀飲擇食,.係架,我缺點真係唔會記住女生,師兄有一點講得無錯,我會對佢好好,而記住對方既行為,就只好麻煩女生做了。始終真係有緣,再見時開心食飯見面飲野咩都有可能。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-30 17:39 發表 查看引用來源

星兄學吓嘢啦!有時要扮吓唔記得人。有時又要令佢知道,你對佢有特別嘅印象。唔易㗎!
星兄既戰力點同我呢~
星兄係暖男型。
我只會愛恨分明呢~😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆