上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-3 13:55 發表 查看引用來源

某辦法,師兄同阿星一樣,人到中年目光越望越低,由樣貌望到落胸再望到落股,下一步就係望腳。阿星記得以前師父帶住阿星去食晏,去到一間中國人開嘅cafe,師父一路眼甘甘咁望住位炒飯嘅姨姨嘅雙腳,話:「你哋中國人啲腳真係好靚。 ...
師兄,呢個係雄性既天性使然。
後生時未要繁衍就睇胸,因為只需要吸引。
到成熟時我地天性要有下一代,就要雌性夠健康又好生養,屁股靚加個腿長就走唔甩,係非常正路,你同我都唔想架,係天性黎架喳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-3 22:17 發表 查看引用來源

我有㗎!讀書時,weekend 有太陽就洗㗎啦!連ling 都洗到立立令,好有滿足感✨✨✨😍 仲會噴d 泡泡洗個tire…..圍住噴⋯其實我都唔知樽泡泡有乜用🤣

曬咪好囉!late afternoon 一收太陽,到抹乾架車時,雙手會冰凍啦! ...
我睇漏個g,睇左連lin都洗到立立令,搞到我呢…😍😍
所以我都會日頭曬住洗既,但就出晒汗囉。
講開又講,我年代興移民,好多太空家庭,即老公香港工作,只得老婆同仔女黎左加拿大。所以當年好多人妻加小朋友係加國生活,而係無左個老公架。我意思係果度無老公陪。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-4 09:18 發表 查看引用來源

Lin 要好濕先立立令喎,啜到濕晒反晒光

係喎!人妻真係好dry 吓
HAHA......師妹,男人見lin都起勢啜架,小弟都非常鐘意。

以前係加拿大,我都間唔中幫手搬野賺下外快,果時無留意,點解咁多人妻無老公都肯黎帶住小朋友生活既?人妻老公係香港搵得,所以D人妻多數日頭無野做,成日去埋D咩華人聚會見面同玩,我以前part time過就見唔少人妻悶到死死下。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-12-4 10:25 發表 查看引用來源
咁師兄有冇幫佢地解悶呢?
有幫好多野,換燈,洗車,搬屋等等。
好多錢收架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-4 14:03 發表 查看引用來源

哎呀!呢度好多師兄鍾意識人妻,幫佢哋解悶,一定覺得你以前浪費晒啲機會
咁就真係機會,當時,其實而家都係,勁多人妻過去坐移民監,一個女人只要仔女返左學就無野做,我見好多女人都極無聊過日子。但如果講當時,有唔同國籍既女同學揀時,又真係好難仲會去注意寂寞既人妻喎又真係。
咁師妹有得揀,都可以揀小鮮肉,多過人夫先啦,HAHA.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-5 00:29 發表 查看引用來源

又有前又有後,仲有靚腿在左右,又真係好難目不斜視嘅😬
HAHA,我地而家呢個年代幾好,女生性感都被合理化,唔會再好似以前咁多指指點點。
其實女仔都好清楚自己既selling point,師兄收相就知啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-6 01:13 發表 查看引用來源

我冇得揀,又冇小鮮肉、又冇人夫….
唯有自己同自己玩去解悶
師妹妳去左深山度住呀??
我尋日去左跑步,剩係跑一跑,都多仔多女到睇唔切啦,點會無人架。
師妹係眼角高,要條仔跑時赤裸上身流住汗,成身肌肉又靚仔咁做引體上升呀,凌空moon walk果D下嘛?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-12-6 01:01 發表 查看引用來源
你多選擇點同呢? 我呢D只係trial and error
師兄,當年多選擇,但我選擇左無咩點選擇嘛,HAHA......
而家先知走寶。
係唔係有得再揀一次,應該咩女都食左先呢?
但當有好多選擇擺係面前時,又唔會為食而食既呢?又唔係無得食。
你樓下自助餐好好味任食好抵都好,都唔會成日去食啦,反而會有個反操作,想揀1、2間心頭好黎食。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-6 12:49 發表 查看引用來源

簡直係完全成熟銷售技巧啦,用邊度嚟sell,點樣sell法,咩角度嚟sell都一清二楚😬
女人易sell,男人就真係難好多囉~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-7 00:27 發表 查看引用來源

年輕果班好啲,我呢啲中年c9嘅年紀,身邊好多朋友仲好保守㗎
師妹,保守有保守既市場玩法。
妳可能唔知,男人呢,去到男男女女既地方,如果見有女仔主動同人玩緊,又有女生同呢個有講有笑,果個又玩得好埋,其實最令男人留意既反而係好似唔多投入,係度掛住望人開心就夠同又被動既女生。
當然唔係講果個女生賣剩蔗,而係男人都鐘意掏寶,要熟會主動既女仔唔難,要跟鐘意同人講笑或玩既女仔更易,但往往無露底牌,同個地方格格不入得黎又會黎個場飲野既女仔,男人其實會好有興趣。

我見而家女生都好叻,好多時我覺得男人為主既熱鬧場,好多時都見幾個女生一齊黎,開紅酒飲啤酒既都有。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆