上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-18 00:59 發表 查看引用來源

拿拿拿!你唔可以咁

龍兄出名長⋯我指嘅係佢寫的故事,係有愛有性有感受有靈魂㗎吓!又有人物性格分析丶又有溝女貼士。完全滿足唔同market !睇住學嘢又得,睇住嚟打飛機又得。
罰你由頭到尾全部睇番一次! ...
HAHA.....要用罰黎睇添。
但講真,實情係......我都無耐性睇番自己寫咩,頂,原來真係好多字,又無圖,如果由頭睇真係無乜可能,我試過睇其中幾段,都花左好多時間,真係唔好講由頭到尾...........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-12-18 10:53 發表 查看引用來源
是Cherry嗎?
師兄,不是Cherry呢。
要搵搵先得。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-18 12:18 發表 查看引用來源

師兄嘅係細致嘅描寫,需要好細心咁描述,而且人物互動非常細膩;相反阿星就寫得粗枝大葉,因為阿星係一個唔多正經嘅人,就算點樣寫得長篇大論都寫唔出細微嘅感受。

拆散嚟出文有bite size嘅好處,逐少逐少睇,冇咁多場境同內容 ...
係,我發覺我一係唔動筆,一寫就好想完整果件事,就不期然多左字,所以我知唔係人人鐘意呢種寫法,所以只能講有緣人就睇下咁解囉。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-12-18 11:01 發表 查看引用來源
係Cherry …
其實係啤酒妹妹同Bella。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-18 12:24 發表 查看引用來源

八九不離十,龍師兄話阿吉貓正,點都唔會甩皮甩骨得去邊😬
係架,如果講引區阿Cat師妹應該頭3位正架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-18 18:21 發表 查看引用來源

佢可能已經唔記得,寫唔到😥
唔係可能,係已唔記得。😅😅

為保險計,麻煩師妹俾個聯絡no黎,有日我真係入唔到都可以搵妳。😆😆

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-12-18 18:22 發表 查看引用來源

肉肉會彈彈吓😬😬
肉肉彈係男人dream girl。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-18 20:20 發表 查看引用來源

師兄係神來之筆,一寫就唔停得😬
師兄,其實我好欣賞寫按摩果位師兄。佢真係臨場感一流。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-18 20:21 發表 查看引用來源

咁阿星都唔輸蝕,出名夠哂怪😬
哈哈,點都好,總言之可以吸引到女生就已經贏左。理得咩原因先。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-12-19 02:45 發表 查看引用來源
你兩位都好細膩,我自己好少回想因為已經過去不想再提
師兄講既都無錯既,有時D野過左去都唔想回首。
但其實有好幾位係好到令我難忘。
而而家呢幾位係我初段難得既事情,我.....其實滿足緊自己,所以先咁Q多字去回憶。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆