上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-11 14:18 發表 查看引用來源

咦,原來阿星對比黎巴嫩嘅人係唔逹標喎,咁典跣巧😬
師兄,唔係人人有16cm架喂。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-11 20:29 發表 查看引用來源

阿星起碼差咗成10cm咁多喎😬
哈哈,未扯正常,扯左先有呢個數架師兄。😁😁

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-13 02:39 發表 查看引用來源
宜家咁幾時見唔知
見我覺得ok既,只係齋見無下文,女生就好多時就會多野諗。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-2-14 11:58 發表 查看引用來源
呢張唔準架喎,引板師兄平均17cm😂
係,香港大部份人都係圖中指標,但如果睇引區既post,位位師兄都係巨根黎架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-14 12:05 發表 查看引用來源

係咩係咩,阿星以為講緊未扯都有添😬
如果未扯都11cm,個男人應該多女食到滯。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-14 16:05 發表 查看引用來源
風險要考慮,忍下先
師兄冷靜,小弟欣賞。

近日疫情令性情都收歛左.....
唔知大家有無睇冬奧,小弟非常鐘意滑雪,所以都有彈性咁追每日動向。
尋日就玩左小弟無機會玩但就好嚮往既運動,就係滑雪連射擊。
即運動員滑到某部份要站立又或躺臥射擊,射失要罰跑多150米,成個比賽真係好好睇。
當然仲有其他都好正啦,希望大家多多enjoy呢個奧運啦,因為聽講,遲D氣溫再上升,就好多國家都辦唔到冬奧了..............

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-2-14 17:14 發表 查看引用來源
我淨係想要條黑根咋
師妹,黑根會隊死人架.......

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-2-14 18:58 發表 查看引用來源
係,小弟都唔達標,得14.5 (四捨五入都唔計) 🥺。但小弟都無自卑。因為學師兄話齊,長度唔係最重要,最緊要夠粗同夠硬。
師兄,我要講清楚,佢係講扯起,你未扯都14.5,仲要夠粗同硬,咁最開心果個一定係Soso。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-2-14 18:59 發表 查看引用來源
情人節快閃 @ rosewood
正正啊師兄,好閃。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆