上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-15 07:35 發表 查看引用來源

之前有個叫king don添😬
有咁既樹??
講開size,問女生,
女生就會講長唔重要,唔太短夠粗夠硬已好好享受。
但又有女生會講,心思思起黎,最掛住果件就一定係耐同令自己high果個。
咁有幾多個男人有齊以上本事先?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-2-15 14:22 發表 查看引用來源
師兄,我一直都好清楚係講緊扯起,點解你會話我講緊未扯架呢?你真係好獨特,so smart 🤪
Thanks,謙虛不嬲係我強項。

今日好氣氛,祝大家元宵節快樂,臀臀圓圓,邊度都團圓。

近日疫情緊張,大家都小心,我就去左新屋玩。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-16 01:11 發表 查看引用來源

女人會叫 「插死我、插死我」?
師妹,妳知唔知插緊時女人講呢句會仲死,如果講唔好唔好又死,講慢D會快左,講細力D會換黎大力左,完全反向操作。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-2-16 09:06 發表 查看引用來源
比咁就由佢插死我啦,最好就水花四濺嗰隻😆😆😆
師妹好dry喎。
先飲多D水先,要水花四濺飲水係不可或缺架。
非洲黑根近排入唔到境,師妹mark返以前果位黑黑實實既先得唔得啊?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-16 10:46 發表 查看引用來源
聽到咁叫,就會high到俾足力…
其實點叫都會俾足力。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-16 12:55 發表 查看引用來源
你算乖,我就傾好左佢又想見,唔怪得知佢咁chur,跟住佢話俾我知親戚黎
師兄,點樣安撫女生都係技巧,要俾佢地知而家個情況其實都幾危險。
女生好少認為男人反而係理智果個架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-17 01:41 發表 查看引用來源

一排唔見,再加未來幾星期都難再聚
一見就chur 盡 !
如果大家耐無見,一見,真係會由食到見到曳都會放盡心思架。
而家一見難求啊。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-18 11:57 發表 查看引用來源
呢啲時勢,見左面,咁唔好彩要強檢交代去過邊,都好危險…
係啊,其實而家最最最麻煩呢樣野。
所以小弟之前同博士人妻,即我之前提起,好有戰鬥經驗果位都傾,佢講佢心如止水,但又慾火焚身,佢手多大把對手都苦無地方。
而我衰衰地回佢,我有地方,因為小弟剛收左樓,但當然唔可能借俾佢,俾佢鬧我係唔係玩野。

見星期5,講樣感受。
大家都要小心之餘,最好都買定測試劑,而家爆得好勁,有擔心都可以即時測試。
我近日小心之餘,聽見小朋友都出事,實在要非常小心,我好唔鐘意那些什麼唔好打針的意見,老人家健康唔允許佢地都唔想,可以既,為人為已都真係應該要打。
希望大家都身體健康。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆