上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-13 21:19 發表 查看引用來源
哈哈。諗到好正咁喎… 不過小心唔好剪錯…

望住女仔專注既樣,其實幾好睇。

我禮拜四走左去剪頭髮呢。其實我諗過完呢波,要慢慢回復正常。
其實情趣黎遮,即好似2個人一齊整野食咁。
而呢樣正正係另一種床上既前奏同情趣啦,我唔會有咩要求,佢又唔係有壓力兩個人赤裸裸咁玩下囉。

我仲未剪,我去邊度都排晒隊,或者下星期少D人我才去會剪,我見太多人了,政府D招數真係層出不窮,我講整古市民..............

祝大家白色情人節快樂。😊😊

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-15 11:52 發表 查看引用來源
最近好奇怪,明明日日都好想要,但係就連自慰嘅動力都冇,就算係咁睇Av都唔係好想摸,冇乜幻想
正路,日復日既重複生活模式,正路都悶死。
睇AV想要係性反應性需要,但實際有無得食自己最清楚。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-3-15 17:38 發表 查看引用來源
AV俾男人睇嘛,當然差D
心情同身體需要又唔同

第5波好轉你捉佢大戰3百回合,褲都唔準著補返數

佢都食量要減半,大家做完快測先見
第5波堅轉好要到4,5月喎師兄。
男人可能都見左食神個少林方丈幾次喇。

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-15 16:36 發表 查看引用來源
飲D去濕湯,再搵個衰佬插到D水流哂出黎,第二朝應該冇哂水腫靚女哂
主要係女人自己都用人搖,出身汗,個人先精神架。😝😝

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-3-15 18:28 發表 查看引用來源
我照安排見,大家測密D囉
其實都有D淆底
師兄見既意思係……開餐果隻?
酒店嗎?
都真係小心喎。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-3-16 11:57 發表 查看引用來源
無錯!係開餐
大家盡量小心
師兄,真係要小心。
雖然而家爆到都.....唔會追蹤咁,但最緊要扑得安全。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-16 14:10 發表 查看引用來源
近排心情麻麻…

遲啲好似話出街食飯一人一枱…
好似講左唔會,一人一枱意義唔大,而我果邊,好多無堂食添了。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-16 15:43 發表 查看引用來源

中左就無敵180日😂😂
師兄中point,我都有諗,頂,中左就好似孖寶兄弟食左粒星星,無敵一段時間啦喂~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-16 16:19 發表 查看引用來源
我好細膽,唔敢
如果我單拖,我估我都會,家陣唔係......
出街都要勁小心.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆