上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-24 13:05 發表 查看引用來源

講就容易😂
做人,都係順其自然。🤭
師兄,唔好咁心急做人先,做愛得架啦~
姐姐望上去靚唔靚先?口罩下多數都望落靚女左架喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-24 13:08 發表 查看引用來源

師兄真係可以考慮一下。😁
有架,之前真係睇過d樓盤。
好似之前講既咁,台灣又吸引,點知而家連去外國都易埋。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 13:54 發表 查看引用來源

我覺得佢型呀。d眼神好正😍
身材唔係超大隻,但唔錯㗎
師妹有無睇寒戰2先?佢出名中槍會無衫著架喎

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 13:56 發表 查看引用來源

我有朋友去cebu附近潛水呀。靚呀

不過真係講話去但無行動😅
講開有無人玩過潛水又或浮潛?我想試呢。
有次去沖繩想玩點知又颱風。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 14:01 發表 查看引用來源

攪錯呀! 華燈都唔追黎睇下⋯
算唔算鋼條呢佢?應該唔算
係因為太多姨姨姐姐想保護d弟弟⋯
所以至出現姨姨我不想努力了
可以唔努力既姨姨D樣唔係人咁品...........

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 14:07 發表 查看引用來源

我都好掛住呀
仲好掛住日本😫😫😫
而家各地都努力,希望暑假可以打通番旅行條財路。
我覺得最有希望係去日本玩,問題係......大家有無咁多假期返香港時隔離..........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-24 14:32 發表 查看引用來源
Adobo 同Karekare 都唔辣。Karekare近花生醬味多啲。

Halohalo係渣渣刨冰加雪糕。

有機會可以試下。
勁啊師兄,你先係食家喎。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 14:38 發表 查看引用來源

我覺得發生咗菲律賓事件後⋯令人卻步唔會想去個邊玩先
硬係覺得好唔安全
其實果件事影響真係好大,我真係對當地人多少多左好多戒心,仲形住出夜街會危險。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-24 15:23 發表 查看引用來源

師兄所講嘅姐姐,是否我早前講過果個呢?佢在我心中當然唔錯啦!我唔知點解?有時望住佢,總愛幻想佢著旗袍,顯露佢玲瓏浮凸婀娜多姿的身型,呢個畫面我覺得就最為吸引,最慘我覺得佢對我都有feel,而佢都feel到我對佢嘅關懷。好似在 ...
不如直接問句,如果真係有咁既時機,環境出現,姐姐又主動再暗示下,師兄會唔會食先??

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 15:47 發表 查看引用來源

真係無睇喎😂
妳走寶嘞,果個鋼條身型真係正到呢~~~~
但我睇親佢都唔係男主,華燈好睇?睇金魚妻啦~~~~仲好睇呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆