上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-5-10 09:10 發表 查看引用來源
戶部絞翼,都好型喎…

睇過一部小說個主角都係紋左翼。小說係BL...
型爆,可能黎緊有比賽,係唔係呢??
我見好多囡囡都加操,成條山路都係幾人一組咁跑,堅型囉。
而家5月,操起得黎6、7月,剛剛好就索爆啦。

呢幾日,都幾多有趣事。
其中一樣:
朋友s問我,究竟點樣先搵到件好男人呢?嗱,係成人世界,佢呢個問題,其實已包含一定性既條件,佢要搵件好男人,唔係佢想結婚,係想有男人關心下,拖下錫下,而家年代,佢都好明言,床上堅靚正就最好啦,拍拖既野,feel黎既遮,咁我呢幾位朋友,眼看係秀色可餐級數,身材亦唔失禮,聽聞床上亦主動落力,(我當然無緣得知)佢地唔係無仔,但就條條仔都唔長久,佢地自問床上無100都90分,咁究竟係D仔問題,定係佢地自己問題呢?

我覺得兩個人最難既唔係一開始點相處,最難係耐左點維持,其實情人好還是SL好,我覺得同步都好緊要,而家我朋友都分別講食下齋淨潔下心靈先,但我就笑佢,唔使幾耐好快會再跳番去慾海,因為........ 佢地都享受被寵愛。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-10 18:27 發表 查看引用來源
以前呢度真係識到人。依家唔知啦。
師兄,其實都識到架。
但就可能轉左PM了。
又或要師兄自己主動出手。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-5-11 11:36 發表 查看引用來源
其實,要揾個人長久相處舒服真係唔易。

太多人喜歡新鮮感。新鮮就落力啲。
新鮮感總有一天會過去。
保鮮感就時常都可以有了,問題係...... 點保鮮先?HAHA.............

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-12 14:20 發表 查看引用來源
師兄識到咁喎。
師兄,係真架。
事實上要識都好少post上留言,佢地有興趣多數都私下PM啦。
我既經驗就係咁,唔係,我邊會間唔中留言呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-12 15:50 發表 查看引用來源

舊時係其他版都識到好多人😆😆
試過30人bbq
邊個post咁好傾先?HAHA.....
其實以前引區我都試過,無30人,係10個左右出左去飲野唱K。
反而其他post有約,但無出啦,而家時勢,都唔敢亂gathering。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-12 15:51 發表 查看引用來源

用手拍扁佢😂😂
蚊最抵死係瞓左先出手。
我會用香油,但想睇下大家有無其他good idea呢。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-12 15:52 發表 查看引用來源

依家都無比賽
有都虛擬或者私房賽
最快都可能有機會渣馬
我都有朋友玩虛擬,但好似少左個氣氛。
希望香港快D有番比賽啦~~~~
而家唯有玩住其他先。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-12 15:54 發表 查看引用來源

不嬲人工貴過料
依家整同買過真係無分別
舊時生活差,好多人都自學整野
上星期整冷氣,1700,但師傅真係身水身汗,我都私人再醒兩舊。
香港人工真係太貴了,師傅都講好少後生入行,但我反而有興趣學下呢D修補野。
而家真係太多電器垃圾呢,早前新聞先講,冰川溶解得好快,大家真係要珍惜地球先得。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-12 15:56 發表 查看引用來源

依家帶住口罩都係keep 6分幾慢慢跑
我都咁上下,但我跑1km多D點都要回一回,雖然來來回回可以keep好耐去跑,但真係好快唔夠氣。
早前我都試左一陣除罩跑,但都唔敢太耐。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆