上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 14:20 發表 查看引用來源

水塘跑岩唔岩
但西貢要21k
21K??
我第一時間答你................ 我唔得。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 14:20 發表 查看引用來源

我多數睇電腦多
勁多正野囉。
相機既又有,下欄野又多,可惜疫情我無去成年了。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 14:21 發表 查看引用來源

我唔去gym room架🤫

同埋跑d路有時見到都唔夠10個人
師兄跑開高階路段,我跑D好大眾架喳。
海邊吹住風,最多跑到墳場附近先會少人。
希望黎緊2日唔好落大雨啦~~~~

講下有趣心情,近日電視播 Z World War,跟手又好多喪屍片。
唔知大家有無試幻想過呢D災難成真會點呢??

我想講大家知,做父親,男友,老公,真係會白痴地幻想呢D情況發生,而點樣保護另一半架?HAHA....... 至少....... 我真係有囉。

太白痴,希望大家唔好見笑。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-13 16:10 發表 查看引用來源
女生主動聽聞好易成功
我估失手機會好低囉,當然唔會完全無啦。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 16:19 發表 查看引用來源

無聯絡好耐lu
HAHA,而家有聯絡都好難見喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 16:21 發表 查看引用來源

依家黃金都係主要果幾間舖獨大
真係留得低又認到好多
黃金我都無去好耐,之前又講果邊爆,小弟考慮亦多呢。
而家睇得最多之一係.......波鞋。
想入番對新既就真。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-5-13 16:43 發表 查看引用來源

我又冇乜興趣。。呢度清清地好過😂😂
師兄,呢度就黎清過精漏水咁清.........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 16:23 發表 查看引用來源

拎住支槍唱
boom boom boom蒙著咀
bang bang bang🤣🤣
師兄真係得,我為左唔認老餅,都聽緊D新歌......
真係大開眼界,真係係咁先喇..........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-13 16:22 發表 查看引用來源

貨櫃碼頭路星期日無咩人
紅日就睇係未勞假
否則真係食晒塵
黎我呢邊,50/50,男女各半,女既多數跑得唔快架,HAHA.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆