上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-14 04:08 發表 查看引用來源

好cool 咩?🙄🙄
cool啦當然,神秘,有距離感,再加上無相。🤣🤣

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-14 13:31 發表 查看引用來源

珍惜。睇番歷史和平美好日子都唔係必然。
師兄,而家去日本有團啦。
要去玩係機會啦飛雲。
但一諗玩5日返黎坐7日,心裡總有d唔知點咁,但我深信好多香港人會去玩。
香港人捱無問題,無得玩就勢係假。😆😆

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-15 13:21 發表 查看引用來源
師兄想到日本邊度玩?
首選大阪,啱小朋友同大人購物。
但你問我如果自己想,就一定北海道或沖繩,我鐘意陽光海灘或者滑雪。我無滑雪好耐喇,真係好想。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-16 01:53 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣 又係話無相

可以想像到我幾懶 🤣🤣
HAHA.......
師妹,基本3步曲妳咩都唔做。
性感頭像,妳唔放,
間中福利,妳又無,

挑逗言行,妳唔整D。
再咸濕既男人都唔知點出手好。

呢D一來一往既火花男女都要行步先有,咁師妹咩都唔整,男人無位入,出唔到手。

女人讚男人,男人幾時都受,咁,都要男人有呢個本事,做出成績。
男人事業上既本事,又或參加比賽既勝出,當然係威,但又唔係個個人都有呢個機會。
簡單D,我發現,去玩,其實都好講本事,假日去海洋公園,冒險樂園,歡樂天地,男人如我們,又叻唔叻,威唔威呢??
唔知男人們有無係女生面前威威過,掟公仔可以中大獎,玩銀仔彩虹可以中特獎,夾公仔又可以夾到女生想要的那一款,係簡單的平常日子裡,其實做到呢D,都係叻叻既表現呢。
唔好以為低能啊,識玩既,贏獎品事小,贏到女生既笑聲同開心先係最緊要呢。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-16 16:55 發表 查看引用來源

Haha . 你睇人咁叻叻又喺度識咗我一段日子,如果因為我放性感頭像、或福利相而pm 我嘅男人,或者只係send 個WeChat 號碼,你估吓我會唔會有興趣?
HAHA,妳有無興趣呢下,呢個係妳既選擇權。
但妳咁低調,我意思D人想出手既簎口都無遮。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-16 16:57 發表 查看引用來源

男人找不到位入咁慘?
男人要有位入,往往係女人個心。
成日開口埋口講上床入洞,其實意義不大。
其實追女仔,到時手果份趣味係不可或缺架。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-16 21:21 發表 查看引用來源
師兄好識野。
師兄,真係唔講笑。
男人最叻認自己係神人,其中就點樣床上勁又耐,呢樣邊個知先?問題係,女人唔係只出現係床上。
出去玩,男人要有情趣,本事,簡單如去一趟樂園,都可以好有學問。
咁簡單如玩攤位遊戲呢?女生需要男人唔係只得性,因為性可以係好多男人身上取到,咁女生點解要揀自己先??女生要男人有心思有情趣,簡單如玩遊戲都要叻都要本事,去果D嘉年華,男人都會為氹女生開心而諗盡辦法啦,果D,真係另類英雄地黎架。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-17 11:29 發表 查看引用來源

好過d歌成日情情愛愛
HAHA....... 但而家真係太多"歌手",好似咩人都做得咁滯,我呢......都係鐘意聽以前既多。
但而家香港要紅好易,即劏豬都可以出攬枕架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆