上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-8 18:51 發表 查看引用來源

倪匡既衛斯理,羅開系列(我唔鍾意原振俠系列),重有十四部金庸,陪左我成個中學。

羅開系列有少少但唔精彩既情色劇情。話時話,白素情色系列(唔係倪匡寫既)好好睇。 ...
師兄勁,我呢,一定要有圖,純文字既作品不嬲對我黎講都怕怕地,HAHA......

星期一分享:

唔知大家而家做運動仲戴唔戴口罩呢?
我發現我戴,真係好快就唔夠氣,但尋日係Gym room,好鬼正,入到去4個都係女生,其中3個應該廿歲左右,真係好吸睛,好耐無咁熱鬧啦~~~~

另外大家睇左Thor 4未,我覺得女主好堅,真心大隻得黎好健康同好睇。
我即時想買番個鎚黎舉添。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 09:47 發表 查看引用來源

今年個市好難預
睇下外幣好過
師兄,入日元正喎,有無去過日本參加跑先??
而家入多D都抵。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 09:49 發表 查看引用來源

咁你要睇海猿🤫
睇左,男人都有熱血一面,有時睇呢D,為左救人真係要去堅持架。
真心,呢D話題明明係好正面,但無人討論,因為真係太正能量,唔夠仆街。
反而D網上欺凌,個歌手轉左第2度發展,就是做人都係錯,而戲院在商言商又助紂為虐,但又唔見有人挺身而出,香港人,幾時變得咁...... 欺善怕惡既呢下?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-12 10:42 發表 查看引用來源
早兩日行山都唔戴… 戴住好難做運動。

有冇人主動同靚女一齊運動呢…?
me too,我完全爆唔起。
戴左口罩,我好快就收皮,後黎唔戴先正常番。
男人都係要唔戴,發揮先正常架嘛。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 09:48 發表 查看引用來源

買左幾錢😏
Around 2700啊師兄,但我買埋其實配件,滾下滾下都4000落樓。
幾靚仔喎~~~~
真心入手得過啊。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-12 20:59 發表 查看引用來源
龍師兄最近咁多分享,等阿星都分享下今日所見所聞先~

天時暑熱真係一個好大嘅難題,話說阿星今日一早走出街連續去幾個地方,熱到飲凍茶都買咗3支,仲要唔計去到人地駐站經理各位都非常之關心阿星係咪乾咗水變咗一粒生曬乾海 ...
HAHA.......師兄好耐無見。
而家天氣真係太太太熱,大家都真係要飲多D水。
養眼女生而家已經陸續有黎,正如我老友講,如果遲廿年出世就開心囉,HAHA....

HAHA,師兄有無下文先??

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-13 13:58 發表 查看引用來源
師兄而家做運動唔使帶罩就好好多。
政府指引就可以唔戴。
但我都仍然有戴,始終保護自己又要顧及他人,我果度女生鐘意做多過男人,戴住做就安全D囉。
我係有時見無人先唔戴,一人多都係戴番好,多人運動要注意安全。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-13 14:01 發表 查看引用來源
哈哈,佢係咪用你來遮太陽呢…?
講開遮太陽,我有老友去左某屋宛做救生員,真心正~~~~
唔知換左我地做,會唔會有故仔睇呢,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-13 16:54 發表 查看引用來源

簡直係無止境的衝動,今日出街又見一個頭戴棒球帽上身著住暗綠色bra top露香肩露小蠻腰露臍加陸軍迷彩緊身褲立體裁剪嘅馬尾女孩fing住對鈦合金大圈圈耳環一字喺度飲冰涼透骨嘅凍水仲要啲倒汗水一滴一滴咁滴落個雖然 ...
師兄有無發現一樣野,女生性感,被人望,其實佢地唔介意仲可能會開心,而佢地介意望果個係唔係好樣衰,好咸濕咁上下打量。
如果望果個係型男,我覺得女生會反望你有無望佢。好多微動作會反映佢地係enjoy緊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆