上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-1 12:10 發表 查看引用來源
你點會識得尷尬架?🤣
搞錯,唔抵嘛。
嗱,即我去買成人野就話遮,我入去買套喳喎,唔抵嘛。
間野個招牌勁大,反而買拳套間野得個水牌仔.........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-1 14:47 發表 查看引用來源

唔使打盡。通常捉住一個慢慢玩…

有條拉練逐啲拉開…
咩啊,好多時得女搜查官一個人深入敵陣架。
佢個ending有好多種,有真係捉到壞人,有被壞人繼續happy,又或伙計黎到被人捉,阿女角被人威脅下就.......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-1 14:49 發表 查看引用來源
都可以順便參觀,睇下有冇新奇野。
係呢,其實而家興咩??
我都out out地,HAHA.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 14:59 發表 查看引用來源

同學會果邊係啲似嘅女仔相咋,之前有放過女伴嘅相㗎,龍師兄都有啦😬
係啊。
我果D係以前女伴俾,我當然就cut左敏感角度啦,女伴正都揀自己,師兄,男人會好自豪架,係唔係先~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 15:33 發表 查看引用來源

叫雞群組之前d人話去買羽毛球拍道理一樣
無錯。
好多時保安都會問去邊架嘛。
我呢D好理直氣壯:買套!!
保安:吓?
我:買拳套呀唔好意思........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 15:33 發表 查看引用來源

都係套
大有大用
小有小用
成人用品係唔係好好利潤既呢下,早前睇訪問,個女仔講佢開分店添。
真係呢下.......
HAHA......
女生開係唔係會好生意D。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-9-1 16:40 發表 查看引用來源

鮑魚相呢?
講真,我最唔明就係放呢D相,即有咩好睇呢下??
鮑魚同J相一樣,我真係唔識欣賞囉。
即溝女都可能放下滑浪,飲飲食食,自己半裸幾型幾掂先係,大佬放大戰先拎出黎既相,無晒驚喜囉。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-1 16:49 發表 查看引用來源
我都唔知喎… 之前有師兄介紹鴨仔樣震震,好似又吸又震咁…
HAHA,好,下次我補貨時按錯層數先,去學下野睇而家興咩。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-1 16:45 發表 查看引用來源
咖啡,蛋糕相背景有對靚奶都吸客。
下,乜師妹講鮑魚係食果D咩??sor我諗左衰野添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 17:14 發表 查看引用來源

查實阿星成頭黑人問號,典~~~~解會揀阿星呢?唔通阿星得罪咗你,所以揾阿星嚟報復?

其實人或多或少都有啲缺失,知道自己有缺失而識得揾正確方法補救係上策;唔知自己有缺失又唔知自己為乜尋尋覓覓嘅係下策。

而大部分嘅人,一係就 ...
係,所以人就係要學習同增值。
學習係令人有活力既其中一個方法。
我成日都講,畢左業咁多年,咩野都變,唔學新野,點追得上。煮野食都有新舊技巧合併啦,而且人有進步,有對自己有要求既精神,先有競爭力。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆