上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-2 15:21 發表 查看引用來源
身型有曲線正啲。
師兄,有線條幾時都正,但實情呢個比例我覺得3成都無,我意思有線條既女生少,波大大有肉地既多。
但我聽過,有線條係好睇,但男人講到床上好多都揀波大大有肉地架。
即好似呢D咁

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-2 15:22 發表 查看引用來源
學習到女性需要,同討好女生,係兩個唔同境介喎…
真係學習需要呢下,往往同愛未必扯上直接關係。
但講開又講,尋日9月1,小朋友開學,嘩.......真係忽然有D打仗feel,HAHA......
呢個時候D人妻最好睇,晨早流流,妝都無時間化就要帶埋小朋友出街,望住佢地照顧小朋友呢樣果樣,但佢地可能頭又亂衫又係街坊裝,我反而覺得幾好睇。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-2 16:05 發表 查看引用來源
alex日日都有msg比我架🥰🥰
係呢,個衰仔好嘛?
9月啦喎,仲有無沙灘曬黑呢?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-9-2 16:17 發表 查看引用來源

Five 👋🏻
其實我成日覺得放相係女人先會做既多。
男人,要拍,再整效果,然後放時寫字,嘩........我唔會囉。
咁如果條條fing既咩??私下俾既都有,誘惑既野,男女親密起上黎都會咁做,先sweet架嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-9-2 16:27 發表 查看引用來源

會唔會個客仔聽完即扯其,立刻要買飛機杯 ?
HAHA...... 唔會掛。
個男人最終要買飛機杯,個女仔一開始應該唔會講咩野用後感先係,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-2 18:09 發表 查看引用來源

師兄真係問起星,從來都係人揀星,永遠冇星揀人,阿星冇得揀,又從何揀起呢?😬
咁師兄係唔係俾人揀中都食得落先?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-2 19:46 發表 查看引用來源
係一支好牙籤😆😆😆
真心條仔質高只係得一個問題,就係牙籤囉…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-2 21:58 發表 查看引用來源
係咪妝唔記得化,bra唔記得戴… 嘻嘻。
Bra就唔知,妝就肯定甩甩地,哈哈。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-9-3 11:29 發表 查看引用來源

而家一星期曬一日咋。。5夠黑😔
師兄多d蒲頭先得。
一星期一次都好黑架嘛……
黑過古天樂。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-9-3 18:58 發表 查看引用來源

點會。。我上年一星期曬三日。。先夠黑😝
師兄,其實會唔會曬完唔滿意,幾耐又要曬一曬,好似補妝咁曬勻巡某d位。
一星期3日,都好堅遮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆