上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-10 11:54 發表 查看引用來源

人氣就真係難,之前都仲有班水友,依家連水友都買少見少。😬
HAHA...... 其實我想講,有番多D女士留言已好唔同,如果仲要質素有番咁上下就仲正啦。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-12-12 11:20 發表 查看引用來源

有有有😂😂
師兄,好耐無見囉,你咪有有有就算先得架。
呢D情況,通常都罰飲3杯,
但家陣就罰你講下你最新近況先啦。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-12-12 11:34 發表 查看引用來源
其實世界咁大,揾到個同自己夾既係最難,理得佢係男係女…?
HAHA,我覺得男搵女易過女搵男,如果唔介意質素。
而如果有D要求,女想搵個好既男都唔係咁易。

星期一 無思分享。
我係男人,其實有時我都明,型,執得靚仔,好緊要架見女生時,但其實,唔等如一個人乾淨
話說小弟去K11 Musea,嘩,果度地方靚餐廳正,連女生都好似索D。
咁我同人妻約左食野,等野食時就入左洗手間方個便先,洗手間,男人就係有優勢,我地好少要等,因為我地有企位,快靚正完成目的就走得,入去時,見到位哥仔盡用優勢,佢係企位方便緊同時,左手揸槍,右手......玩手機,唔...... 呢個當然係佢自由,但我好奇,慣常兩手揸槍既我,收埋槍拉拉鏈洗手完成任務,單手既佢,唔通左手完成晒??當我好奇望望之際,呢位哥仔仍是機不離手,左手收槍同時拉住拉鏈就走人,瀟灑非常,咦......?佢好似無洗手喎,我以為阿伯先會既野,呢位哥仔咁型都會既??
到我行出去時已唔見左人,我不期然係度諗,如果佢有女友,咁直接拖手咪.......
OKok...... 我知我有D低B仔上身諗多左,但.....今時今日,衛生真係好緊要囉.......

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 13:32 發表 查看引用來源
點先叫做好男人呢?
師兄,好男人喎,好男人有好多種,其中一種當然就係玩夠啦,HAHA.....

再黎就係,女生搵左呢個男人,一齊既生活質素唔會慘過單身,都應該叫OK啦。
我見太多唔錯既女生,拍左拖後仲唔開心過單身。
有好多女生反過來說,單身仲好玩仲自由,當然會有某些時刻想身邊有個男人錫,但如果個男人耐左會貨不對辦,就情願單身好過。
雖知女人好多時隨時間越耐感情會增長,而男人好多時隨時間越耐性能力會下降,感覺都係。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-12 15:59 發表 查看引用來源

太多CD-ROM 啦,太多人只睇唔傾偈。其實男同女都冇所謂,揾多啲人嚟撑場就好😬
講真,我間唔中都會收到PM,其實真係好多女生只會睇,而唔留言。
我覺得主要係佢地對呢方面好奇,只睇,係感受緊個世界另一D人既感情世界係點。
而唔留言,各有原因啦。
所以我有時覺得,我地各位係度發言,同時亦反映緊我地性格,我地講既野會引起共鳴,女生自然就會PM,就係咁簡單。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-12 19:57 發表 查看引用來源

係,間唔中會收到短訊,有男亦有女,更加多嘅時候係有師兄問阿星攞個女伴聯絡,甚或係想交換。對於阿星嚟講,女伴係阿星嘅紅顔知己,唔會攞出嚟交換,香港又好榴槤之國都好,唔會。

況且好多時女伴係因為相信阿星先會俾阿星知咁多 ...
HAHA......其實我唔明,乜咁樣問,真係會俾??
女生都係信任我先俾佢既秘密我時,我會係網上修修改改再講,其實已經係最大限度,試問我又點會分享俾其他人。
而師兄講中左一個情況,女生都會問番我,故事中果個係唔係佢,為左某程度既保護,作出修改係必然既,但我又會真有其事先寫出黎,因為我都係寫出當時環境同埋感受呢。
其實寫出黎唔係娛樂大家,而係自我陶醉番當時的感受。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-12-13 02:25 發表 查看引用來源

呢個世界,好野既從來稀少。所以揾到唔易。
師兄,咁就要令自己成為市場上既上弦喇,HAHA........
不為他人,純滿足自己。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-12-13 02:26 發表 查看引用來源
都有好多人唔衛生… 睇佢地唔到就好。
HAHA,我都係分享下遮。
尤其近年流感,疫情肆虐,衛生意識好緊要,其實如果換著以前我只需理會自己,我都無咁認真,但而家要照顧身邊既人,一句問自己,唔為自己都要為佢地著想,當堂就會無得退讓。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-12-13 13:55 發表 查看引用來源
自己做好衛生,有病早睇醫生。盡力就好。

太擔心都唔好。

我出外面做野都中covid。
HAHA,我都中左,好返添啦,一切正常,為左check自己有無後遺症,我每樣野都試下有無退步架。
有時見到D人低低能能,就會好有禮貌問候佢有無腦霧囉,
我睇醫生分享心得,原來腦霧唔係疫情專利,其他情況都會引發,係睇嚴唔嚴重架喳,有D人真係長期小許腦霧添,我地就要體諒囉。

而我都同人妻講,我大致上都無咩問題,而家剩番樣野要佢幫幫手,就係聽講新冠後性能力會有影響。
佢就答係唔係真係只係幫手就得囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆