上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 16:13 發表 查看引用來源
我得好少咋!😂
數量其實無咩意思。
男人傾我先會坦白D,呢D野無咩好炫耀,要威都係講真本事啦,講有同幾多個女生上過床,其實......無咩代表性。
係正既,講下自己為佢做過咩,又或佢為自己做左咩,可能仲吸引。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-6 16:22 發表 查看引用來源

道符都好耐冇更新了,🙄😂
師兄,郁郁佢啦,道符既蜘蛛網都生晒出黎啦~~~~
好似我老友講,佢話星期日睇緊西遊既悟空打緊蜘蛛精,我未聽過有呢套戲,原來佢既西係講緊用金剛棒打水簾洞

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 16:22 發表 查看引用來源
咁真係後悔啦!估唔到大叔咁受歡迎!😂
不過我啲人妻唔係喺呢度識!
唔使後悔,而且我覺得一樣野係,首先大叔唔好行出黎真係成個大叔先,係講你年紀大叔,但外表談吐到機能都唔叔叔喎,HAHA.....
識人遮,好多地方都得。後生女鐘意男人既係眼界廣、心思密、有風度、有先見有主見,真心唔難。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 16:31 發表 查看引用來源
李施華正呀,唔怪之得咁多師兄鐘意!睇來師兄應該好掂,唔係點可以獨佔佳人!😬
係氣質遮,唔好誤會。
佢係得架,絕對吸引我,當然當年又唔止佢一個女生掂既,我係真心喜歡同帖裡既人出黎食飯同玩,同佢一齊左先,之後才成班人一齊玩,而為左唔好俾人知,佢有佢被仔撩,我有我同其他女生玩,到個gathering完左,我地扮走時再約定,所以當年係好玩架。我都係果句,佔唔佔佳人就睇機遇,但可以識到大家先係果時最想做既野。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-6 16:42 發表 查看引用來源

呢套我有睇。。大大力打一定要。。打到水花四濺先收手
2023年係環保年,我地兔在心中,唔戴在身架,師兄請起筷快D出手去約串串咀果位。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-6 17:02 發表 查看引用來源

龍兄可能答你。
正,係要摸索、用行動去感受㗎
HAHA,個個都要又摸又索先正架啦~~~~
我老喇,唔得野野死衝爛衝架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-6 17:04 發表 查看引用來源

龍兄has both quality & quantity 🤣🤣🤣
師妹,與其話我,我會講,係女生有quality就真。
都係果句,我地又唔係為刷數據破記錄,無需難為自己,要搵,當然要有quality。
但我亦要補充講句,我無開始過既女生,唔係佢地唔好,請怪小弟無福消受遮。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:08 發表 查看引用來源
咁最後有冇比其他人知道?😉
只有一個女仔知道,因為當年帖內同佢都好熟,要俾佢知我拒絕佢既理由,只好講佢知我揀左人妻。
果位仲要係玩瑜珈,單身架,但揀左就揀左。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:09 發表 查看引用來源
咪就係囉!仲要李施華咁正!😬
師妹好似係覆你,講你食到人妻喎師兄。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:20 發表 查看引用來源
睇來真係多到食唔晒!😉
師兄,唔係多少問題,只係小弟對後生女無興趣遮。
其實.......唔係只會我係咁架嘛?
師兄你鐘意後生女??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆