上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 17:13 發表 查看引用來源
有乜嘢必殺技要分享下啦!😉
師兄,男人有幾多必殺技先,一定唔係講床上D床技囉,因為果時已經上左床啦嘛,HAHA......
坦白講,約得女生,由約既地方,接住落既幾個行程,位位師兄都應該已諗好點舖排唔使我多講,一句到尾,同女生一齊果晚想佢enjoy既,口唔講行動都應該要俾佢知,佢只係帶個人黎,放鬆心情享受同自己一齊就夠,果晚由食到行/玩,到點樣直落,都係二人世界,人地先覺被尊重同你幾有心去計劃行程,男人出於尊重問想A定B,但行為上應該已搞好個氣氛令女仔想順勢而行先係,係咪咁講。

星師兄講果句一樣,上床其實無咩大不了,最好玩反而係床以外發生既一切。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 17:33 發表 查看引用來源
果然高手!😉
講笑啦,呢度人人都識啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 18:09 發表 查看引用來源
咁謙呀!😉
男人到咁上下,要有自知之明嘛,而且我地唔好自誇,等人讚先係馨香架,HAHA......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-17 01:44 發表 查看引用來源

感覺上,半百老人呢個朶,聽落成個智慧老人咁嘅feel 🤔
今時今日半百都真係唔係咩野,反而諗時間唔好過得太快,好多野仲想玩呀喂~~~~
HAHA.......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-17 01:48 發表 查看引用來源

喂喂!有D女女話正呀,💵💰💰💰💵💵💵💵 撻晒出嚟!
又認真講,個女仔同條仔出街,係街食下魚蛋,睇戲,行街,迫迫地又一餐,之後坐地鐵或小巴咁送返屋企,係好sweet,
但呢個時候,公司上司同事,又或客人好gentleman開住車同女生去食好西,再去曬下月光講下理想,望望對面層樓個複式單位係自己(供完果隻),再有禮地開車送女生返屋企。

現實中又真係不易抵擋,如果條仔仲要係企理唔甩皮甩骨。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-17 11:40 發表 查看引用來源
仲有乜嘢想玩?😉
HAHA...... 即我打泰拳,仲有學緊其他野嘛,而家先係work smart play hard既時候。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-17 01:52 發表 查看引用來源

橋唔怕舊,至緊要受

龍兄果然溝女高手,同一招copy & paste ,就可以氹到人哋咁高興。所有嘢盡在你掌握之中!
其實除左一開始幾次,之後我都好少玩copy & paste,因為我怕悶,我意思係,就算同女仔出去飲飲食食,我知道呢條橋得,我都唔想下下用同一方法,即其實小弟都好講新鮮感。
女生同自己一齊,如果個男既出招來來去去都係果D,其實女生都悶啦,講真,同理我都係,所以儘管我唔係咩野特別都好,如果有心,我都鐘意試新野。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-17 11:38 發表 查看引用來源
咁我讚你囉!定要啲後生女讃你?😬
師兄,真心當然要男女都讚啦,其實男人女人我一樣多fds架。
同埋主要係讚乜先係重點,HAHA.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2023-2-17 11:40 發表 查看引用來源
岩呀,時間慢慢過
世界太大太多野想玩
師妹最近有咩玩先??
星期日渣馬有無去跑啊??
我腳痛,停跑左半年喇...............

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-17 11:57 發表 查看引用來源
唔通師兄就係用呢招?😉
師兄,可以坦白講,2樣都會用到。
鐘意物質既其實我反而興趣唔大之餘,我會食普通一餐,簡簡單單睇反應,希望自己搞錯。
而真係唔希罕既女仔我先會有心機有安排,因為佢地會表現出不一樣的反應。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆