上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-17 11:38 發表 查看引用來源
咁我讚你囉!定要啲後生女讃你?😬
師兄,真心當然要男女都讚啦,其實男人女人我一樣多fds架。
同埋主要係讚乜先係重點,HAHA.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-17 12:42 發表 查看引用來源
有料到,唔怪之得咁多女啦!😉
唔關事既,其實都係果句,
師兄,個女生點解會想見你先?你有咩野吸引佢?
同理,個女生點解會拒絕你先?你有咩野唔令佢起筷呢?

好多師兄成日講,個女生出得黎,其實女生已經都有一定個意思,係睇男既表現。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-17 12:44 發表 查看引用來源
個smart用得幾好!😬
HAHA...... 而家無人work hard架師兄,講果個都唔會咁做,做果個唔識咁講。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-2-17 14:34 發表 查看引用來源

咩事腳痛
足膜炎,一跑多過5K就痛,試左幾次,所以真係要抖,而家玩住其他先。
師兄渣馬有無好成績呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-2-17 14:40 發表 查看引用來源

要搵對岩既鞋好難
之前有朋友有足式根膜炎
佢得一款跑鞋岩,著其他會跑到腳痛

無啦,渣流攤,抽筋抽足9k返終點😂😂
所以轉左去打拳囉家陣……等好d先再跑番。

咁勁,抽住都返到終點,哈哈。
聽講今年都好氣氛。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-2-17 19:37 發表 查看引用來源

氣氛都係咁上下,唔覺特別好
哈哈,復常就應該大把野玩架啦師兄。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-17 20:37 發表 查看引用來源

胸圍都係🤣
咁架咩?
哈哈,我運動衫鐘意成日轉牌子架喎。
但胸圍貼身好多,用開應該都會好難轉。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-2-18 18:11 發表 查看引用來源

幾好丫。。猜微乳😂😂
師兄鐘意搓微乳?
微乳幼腰定大胸有肉地,要邊樣?

無思分享---- 英雄救援

唔知大家有無睇土耳其地震新聞,講真,相比複雜既國與國猜疑,將人民安全推向打仗邊緣而進行軍事角力,我更傾向欣賞實際層面上救人幫人既角色。

我們什麼事都講時機,什麼事都講準備,時機黎講最理想72小時內救人,準備黎講到達了目的地又要有充足裝備,果度出事,地震過,再震都唔出奇,誰說得準?當正常都會叫人走時,救援卻要前往當地救人,自己危險,卻又要一心救人,那刻我覺得佢地係真心英雄,比什麼咀巴說得漂亮的人來得更真實同吸引。

小弟曾經想過做消防,因為係少說話多做事既工作,而且真係幫人救人,當然,最後係做唔成啦,但我想講,唔打咀炮,身體力行表現出黎做實事既人,先係最型同值得尊重。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-20 18:11 發表 查看引用來源
同意!我都有諗過做消防員!👍😬
後生時有印象睇過下要考D咩,體能方面果時絕對無問題,而家就唔記得嘞,HAHA......
可惜當年家人極擔心,所有亦都無做。
後黎先知,消防多假到呢~~~~非常之正囉,HAHA.......

之後識唔少女生人妻時,佢地係SL界都唔係A0,仲分享過消防係佢地黎講係極之吸引無得頂果隻架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆