上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-25 08:42 發表 查看引用來源

含吹舐啜磨擰揈,艾兄我地都係出番去咪攪亂人地個場🤣
入得黎引區都係性情中人,呢度不嬲都係自出自入架師兄。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-25 11:29 發表 查看引用來源

有brotherhood,有武道。
咁要講健身教練既宗旨嘞,我地上健身堂時係唔准追或撩女學員架,但落左堂後俾人抄牌就另計。🤣🤣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-27 10:58 發表 查看引用來源

小弟都講聲唔好意思.

咁就嚟個穿拋掛捎插, 只係戲劇效果並唔係真功夫.

OH my god......
我仲以為...... 係男女互攻既招式添......
我認我膚淺......

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-26 09:06 發表 查看引用來源

我地成日講啲同帖唔關事既野,費事影响個帖既順暢啦。
HAHA..... 其實我都成日講自己野,呢度講自律,無咩問題架。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-27 12:16 發表 查看引用來源

冇錯,不能不同意更多。
其實佢地最成功,係打得好睇,亦係令武打片興盛既時期,都好令人感動既。
香港武打,全世界都出名呢。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-28 16:51 發表 查看引用來源

五福星洪金宝元彪同鬼佬對打好睇,但我掛住睇關芝琳粒的miss左。
當年呢班咸濕仔仲有其他代表作,專搵靚女黎食花生,我有印象仲有林青霞添。
而成龍單拖既電影就最鐘意咸濕女主角,當然都係聽番黎,但當時形容得可信性非常之高。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-28 15:35 發表 查看引用來源

蔡李佛好老實, 絕對冇搵笨實.
HAHA...... 師兄,蔡李佛其實都好好打,可惜佢名氣唔夠其他響。
而且武術中人部份好Q小氣,好少電影會拍洪拳打太極、又或詠春對蔡李佛呢D分到勝負,唔知你覺唔覺。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-28 17:24 發表 查看引用來源

唔係聽,係事實,唔比佢屌係做唔到女角,日本妹同韓妹都好冧成蟲。
咁做得女主角都已經俾佢.......囉?
所以成龍拍戲真係辛苦,日夜都要出力。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-1 23:43 發表 查看引用來源

成熟穩重?正呀!
點止人妻,妹妹都鍾意

無得輸呀喂!
師妹,而家仲要除口罩,個樣得唔得,真係一目了然添呀喂。
男人成熟穩重有埋樣,黎緊大把靚仔俾妳睇。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-2 11:25 發表 查看引用來源

應該解除埋奶罩令, 可以分散視線.
HAHA,講真,好人好姐又唔好除,解扣釋放奶罩果下其實好有感,女生個樣襯大中小號得黎咩野級數又咩野型,都好叫人期待,奶罩係我黎講都係視覺享受,尤其除晒衫仲要玩一輪先再除罩,佢個罩同條底係唔係同一款,定還是阿婆款,都令人有另一種玩味。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆