上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  150.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-15 10:36 發表 查看引用來源
你唔係跟團去?
係啊,但有一日free~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-15 10:44 發表 查看引用來源
係公司問題我做左4年已經係公司老屎忽😓
你諗下d人留一年係幾難
師兄,係時候過下塘~~~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-15 10:44 發表 查看引用來源
一日就好易搞啦
大路既野都可以填晒d自由時間
所以我先至問定囉,如果到時真係去玩都有目的地嘛~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-15 10:46 發表 查看引用來源

大阪你係去邊個位
師兄,我跟團,我只係知會住係影城附近,因為佢講過一食完早餐就去玩,而且仲係果度住2晚.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-15 11:29 發表 查看引用來源

影城去我之前講果度應該一個鐘車
有時間我都會去,我想過年行開下喳~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-15 11:44 發表 查看引用來源

唔一定要女
幫到手就得
師兄,正所謂充軍3年,豬乸都變貂蟬,請個女唔做得耐都叫睇得下~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 11:41 發表 查看引用來源

唔係點呢?沒人吼啊!😅
去狠狠地溝個返黎~~

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 12:53 發表 查看引用來源
寫床事的確是我的弱項😅😅希望不會比大家一個爛尾既感覺吧!

我一個轉身,就將身體背向天,手伏在枕頭上面,做了一個跪姿。你從後將我的腰抱著然後將震動棒取了出來。一剎那的空隙,但真的只有一剎那。你一手抱著我的腰,另一 ...
即我成日諗,日常既浪漫當然女方會甜入心,咁床上既無比激情,女方反應係騙不了人。
咁女方其實會掛住邊樣多D呢?又好似無得比較。
但我地男人,會令女方係肉慾上得到滿足歡悅而份外自豪的。
至少我經驗會講我知,如果女方對我已有意,果方面充滿幻想,女方身體其實都會有意無意作出反應。
hipocat師妹更講左俾我地知,好既床上partner,真係好回味好緊要架~~~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-15 14:04 發表 查看引用來源

狠狠地唔係用係溝上係在床上
HAHA.....係架咩??咁咁多野分架咩??
我以為溝同扑都一樣,要一浪接一浪既攻勢喳~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-15 14:48 發表 查看引用來源

呢樣女神你比我更再厲害
我收埋晒了........... 自從朋友走左之後,我好似想搵返一D遺忘左既野.

今個星期係我全年最free既一段日子,所以最近我搵返好耐無見既朋友,再聚一聚,係呢個年初,定好個目標.
至於女啦嘛,就等師兄你有update報告下,又睇下hipocat講下激烈場面已經好唔錯.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆