上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 16:06 發表 查看引用來源
Yes,男生的亀頭是很敏感的,所以通常我都只會好温柔地含☺️,看着男仕興奮準備射出時,會好有滿足感啊🤭🤭
咁實在太狡猾,所以我地男生通常會69時報復式舐奶,呢D時候就睇下男定女投降先?我都好鐘意聽女生呻吟,但其實我都有D潔癖,所以我既口愛係優惠限定。
但師妹試過口爆完個男人後,等男人以為告一段落,點知再含再吹之後就插入呢?男人真係又愛又恨呢招。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-9 17:36 發表 查看引用來源

在我黎講,要女人幫我含幫我乳交,不過係一種征服嘅意義。我都係覺得屌閪先係最正。
其實我都明白,女生都會想佢既男人舒服,但我真係得幾個女生既oral sex令我忘懷咁享受。
所以,剛剛講係車上,果份刺激又係另一種享受,我指係女人享受,因為我聽講,女生最鐘意聽男人求饒既原因係來自女生,佢地都好有滿足感。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-9 21:51 發表 查看引用來源
又唔咪犯賤
只係多數女人床上都喜歡被征服
男人征服女人,係指女人想有少少反抗都會俾男人發現,再加以制裁?HAHA......
我地叫呢D係霸道總裁,而床上版,其實男人少D體能同少D觀察力都唔得架,因為男既係望住女人反應每個位都先一步或大大力進行制服嘛。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-10 10:03 發表 查看引用來源

同意師兄你嘅講法,我未比其他女人含過,但老婆好少可以含到我射。😂但佢好鍾意含到我腳麻痹,我嗌投降。😂
HAHA.......
俾得多女人含,最多都只係心裡會有個比較,其實唔代表D咩。
反而女人含時,係齋含,還是會玩下其他野,有時候先係情趣,我覺得情趣先係最緊要。

星期3,想黎多個分享,男人,有時有D好似好戇居既追求,就係夢想,而呢份夢想唔係人人都會明白,成功都叫好,失敗左有時自己都會問自己點解。

泰拳格蘭披治,泰拳界既盛事,台上打既勁,台下氣氛亦一流,真心堅正~~~~睇完,真係會腎上腺上升。
* 仲見到前港姐謝小姐,真係靚女到爆~~~~ 但我發現一樣有趣野,同行既男人,帶埋一齊去睇既女生,都好fit好正好戰鬥格架。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-10 10:20 發表 查看引用來源

雖然打拳嘅體能無限,屌得D女high,但始終覺得打拳嘅,會打女人
哈哈,師兄,點會呢~
其實打泰拳非常之正架,而且幾認真同嚴格,體能技術耐力集中力缺一不可,我以前都有d覺得爛仔先會玩因為打交用,但而家已經唔興咁諗,好多訓練係土炮加器材配合,好專業。
最緊要而家女士都興泰拳健身,勁多女生sport look去打,玩下手佢地打番男人都似,哈哈。事實都係,我教練都問我有無興趣做靶,我講同女打就做,哈哈……
好多OL放工玩,減壓加KEEP FIT。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-10 10:56 發表 查看引用來源
之前跟同事試玩過兩堂,真係勁爆汗😅
我都係prefer玩瑜珈☺️
兩樣都work,一個動態一個靜態,其實我覺得玩ypga既人好叻,因為平衡感同柔軟伸展能力好好先得。
但我好勝,鐘意激烈碰撞既運動所以揀泰拳遮。

我以前識一個健身人妻都係玩yoga同健身,皮膚又firm又有彈性,堅一流。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-10 11:56 發表 查看引用來源
你打開拳 體能一定好好
女人床上變小野貓
師兄,玩開會上癮,咁就會更投入同尋求滿足感。咁你講床上有無得著,間接上係有既,至少耐力心肺都有幫助嘛,而且個body睇落至少唔會太差,到抱起撻先夠勁同敏捷,我指擂臺上,唔係床上。😅😅

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-10 12:37 發表 查看引用來源

好多做yoga 嘅女,着得好淫,做yoga時唔介意走光俾人睇
師兄又唔好咁講,HAHA..... 我唔係正人君子,但我覺得,件衫修身,其實係對一個做運動既人一種提醒。
你買時著得唔好睇,托起唔,又或窄左D,都會鼓勵你再去做好D,事實上又好多人鐘意買"目標"服飾,令自己有一日著得起件衫。
而yoga衫黎講,我估大家見得多撐到件衫走晒位既都有,其實真係要著得起先會有遐想,呢個係真。

唔..... 我覺得女生唔介意男人對自己行注目禮,只要唔好太過"咸濕"到出面就可以,HAHA......
其實yoga衫都好蝦人著,同我地男人著件compession再操一樣,好睇既可以好型,唔好睇真係會"之"左個士啤軚出黎架。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-10 13:05 發表 查看引用來源
有冇食埋個健身人妻呀😛
無,當年揀左另一個。
其實健身人妻好正,當年我有D白痴仔上身,因為佢會send無衫晒既body相我睇,問我佢操得好唔好睇,我真係低能到好認真答佢,事後諗番,其實......佢係唔係想引我,定我諗多左。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆