上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  150.5k

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 14:49 發表 查看引用來源

過多幾年先啦!😁
師兄,過多幾年,係咪仲有心有力先??HAHA.......
一定有既~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 15:12 發表 查看引用來源

絕對認同師兄的說法,
師姐對她早已情根深中,
所以床上溫馨事,
已很易令師姐動情,
當然,男角的能耐也不簡單。
男既在床上、在床以外既溫馨又激情,應該都好受女性歡迎~~
Hipocat師妹既男主,好似有齊晒以上。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-15 15:22 發表 查看引用來源

可能我人唔夠感性,無諗呢D
咁應該係師兄比較灑脫D,唔需要呢方面遮.
但呢件事更令我關心多左身邊人係真既.

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 15:26 發表 查看引用來源

So far我算係幾好彩,我既partner都係幾好技巧。所以我很enjoy做愛這回事。

浪漫係我人生中甚少出現😝😝😝so sad! 但激情過後既回味就常有。所以我都答唔到龍兄你鐘意邊樣。 ...
HAHA.......又唔係有齊先叫滿足既,啱自己需要先最重要。
而且男主夠細心又好體能,師妹應該次次都好回味就真。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-15 15:39 發表 查看引用來源

我覺得人生會遇好多過客,總有些一齊行最後亦都分道揚鑣
好多野帶不走捉不住,我唔會再咁用力去維持一個狀況
師兄好似有故仔喎.

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 16:36 發表 查看引用來源

呢D叫愛之深,恨之徹切啊!🤭
師兄你不嬲都係愛之深,插之徹............底架啦

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 15:35 發表 查看引用來源

我唔否定男主係對我係細心!但房內既激情,係唔會帶出房外。
平時男主係比我追打,激到我五顏六色既壞蛋來的!😝😝😝
師妹呢隻好有情趣喎...........
唔好急,但要記住keep住update唔該

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 16:52 發表 查看引用來源

所以我都有努力運動!唔係唔夠佢玩!🙈🙈🙈
師妹搵到個目標而努力,好事啊~~~~
加油加油~~~~
HAHA.....我想知佢有咩玩會令妳由心出發要去keep~~

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 16:58 發表 查看引用來源

等到2046睇下會唔會update😝😝😝
而家呢度無人理,我地傾到2046頁仲都可以啊~~~~

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 17:05 發表 查看引用來源
我完成使命架啦!可以開新鋪架啦😝😝😝
唔係掛,而家先知hipocat妳同男主既故事,當然要繼續落去啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆