上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2020-9-13 00:45 發表 查看引用來源
仲短....唔長啦喎😆
有品味呀妳🤣🤣😆😆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-13 01:36 發表 查看引用來源
你啱,所以我唔睇住啦
都仔果句,我自己都無睇,搞掂時先發覺,嘩乜咁長既~
所以其實堅唔使睇。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-13 01:58 發表 查看引用來源
龍兄一向好好氣~
人老左係長氣d架嘛😅😅

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-13 11:32 發表 查看引用來源
gimme 5😆😆😆😆🙌🏻🙌🏻🙌🏻
我嘗試過去睇
但⋯ 算啦都係留個言吹下水算啦
俾個10黎。
我本人都無嘗試過睇。
其實唔使睇,因為睇開既可能會上癮,會問野會希望快d出下一part。
所以大家上黎吹水算,我有我出野ok架啦。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-13 11:55 發表 查看引用來源

哈哈!我都好衰,一樣未睇過,只上來呃水吹。😅😅😅
Sam兄咁熟先講,大家聚番埋已經夠。
個日誌我都係自娛,將當日既事回憶番出黎。
其實可以好長篇,但真心無咩人睇仲好,有日停左都可以,最緊要呢度有個吹水地方又可以齊番人,我之前發現搞乜點解無晒人,先上返黎之嘛。

講真個日誌可以唔寫,但大家難得有個聚腳地就唔想停。😁😁😜😜

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-13 12:22 發表 查看引用來源

咁你就要繼續寫啦!
因為仲有其他師兄弟姊妹會去睇㗎嘛!
實情係我自己都比較忙,
一係掛住貪玩去回覆,
所以先冇時間睇!
寫文係為自己,
師兄繼續努力啊!💪💪💪 ...
寫野就隨心遮。
努力既就係操番正個body同埋學多d野。
今日好天到爆,點都要同陽光玩番轉先。😝😝

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-13 15:22 發表 查看引用來源

哈哈!我都知是錯,
事緣我早幾個月前跌親背脊,
後來康復後就開始做運動,
有日做“俄羅斯轉體”,
之後就好痛,
可能觸及舊患。
應該唔關波比跳事,
現在都有跳輕量級波比跳。😅😅😅 ...
師兄,其實我玩好多野都有跟教練,貪玩外,仲因為想玩得專同埋小心。
我地呢個年紀,做運動前要暖身,運動後最好可以拉鬆番個身。
你而家最好停一停,抖抖再睇下點。
師兄唔好勉強,如果可以,做下伸展,如果仲有痛,最好睇醫生。
你講果個動作難度唔算高,但都痛,怕你拉到筋或傷到腰,呢d野真係要留意。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-14 09:29 發表 查看引用來源

多謝師兄關心,
就係動作冇乜難度都整親,
所以我感覺係弄傷舊患,
之前跌親背脊,
睇咗好多次醫生,
又照x光,又做電腦素描,
都搞咗幾個月,
收到晒,
日後我會多加小心留意的,
不過,幾十歲人,
身體和後生真的大不同,
所以我覺得從今天 ...
師兄,我都有感。
所以唔怕老實講,之前我除左跟教練操之外,其實自己都去左考個教練牌,人地會講我貪玩得好認真,我就覺得身體係自己既,操好左操傷左有時真係有事自己知。
我去考牌,係唔係想做教練呢?唔一定,但有樣肯定既係,其實我想操果個位邊度發力邊度更有效率。
運動會上癮,傷左要停真係幾無癮,但師兄同我都唔年輕,你都認真到去照X-ray又掃瞄,所以我會建議如果之後都未有好轉,去睇物理治療。其實我本身打完波,又或而家玩完在家運動,都會做番D伸展。
我唔係認老,但有時心態好緊要,始終已無後生仔果D,玩完仲可以直落踩幾場去玩嘛。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-14 11:47 發表 查看引用來源

嘩!寶寶和媽咪的關係真好,
你們竟然無所不談,
十足兩姊妹一樣,
最搞笑就係,
最後大家都哈哈大笑!👍

我前晚都好攪笑,
和老婆搞搞下,
佢忽然問:我係咪好正?
我猜估是我的表現,
導致佢咁樣問我,
其實,佢從來都唔會問我呢啲嘢,
所以 ...
師兄,你女人會問呢D,都幾正喎。
即女人好少會咁夠膽咁問架喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-14 11:53 發表 查看引用來源

至少我近排有朋友先屌尻我唔了解佢😂😂
成日叫佢玩埋d地獄課表🤣🤣
師兄既地獄課表係唔係喪跑果種架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆