上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 18:49 發表 查看引用來源

好易食嘅情況,阿星試過有幾次,原本都係諗住大家見個面,互相認識下,再睇下有冇下文。當然,短訊傾偈大家都傾到幾熟,人妻都會主動提出見個面飲杯嘢。既然你話飲杯嘢,阿星又冇壓力,樂得見個面吹下水啦。

呢個世界就係咁,喺你無 ...
HAHA...... 想番起有次我都問個女生第一次見就黎我度,唔怕咩,佢對住我笑之後就沖涼同埋走左,果時我係滿腦子問題......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 18:55 發表 查看引用來源

呢啲抽水先引發無窮想像,女士嘅性趣同男人唔同,男人傾向視覺刺激已經可以好在狀態,相反女人就要令佢感受,無論語法上,身體接觸上,或者一啲特殊碰觸上例如喺好嘈嘅地方咬耳仔傾偈嘅時候吹氣落佢耳仔之類,都可以帶女伴進入狀 ...
所以我覺得,有時唔係上床,係其他地方相處,發掘對方既另一面,反而都好有趣同開心。

即都好耐之前,我記得有次同位女生去睇畫展,佢係睇畫展時既眼神同感覺都好專業同認真,小弟對畫素來都有研究同認識,同佢傾時先知原來佢都係識畫之人,唔係人云亦云果種,而佢係床上既野性亦令我非常回味,即師兄你想唔想像到果下反差,一個好認真亦有本事既女人,對性事亦好熱衷,嘩.....真係十分之非常正。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 15:52 發表 查看引用來源
淨係沖涼?冇做?😂
HAHA....玩野咩,當然係做完,佢就赤裸住咁行去沖涼,對我提問係笑笑口,走時仍留下戇居居的我啦.......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 15:59 發表 查看引用來源
即係佢食你,唔係你食佢!😬
師兄,男女之間邊有邊個食邊個架,鐘意既,就番食,好食既,再約既遮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-20 17:07 發表 查看引用來源

就係怕錯失機會,點都要嚟一次先,所以先會第一次就嚟料😬
HAHA...... 其實係小弟咩Q都唔識,被佢lead住遮,咁有人教,叫好開始嘛。
正所謂讀萬卷(咸)書,不如自己試下條路嘛,行過先知對唔對路。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-20 17:11 發表 查看引用來源

呢啲係咪叫做反差?好多時外表端莊嘅女士,內裡都好玩得。不過如果佢係你同事,礙於儀態,你唔會有機會見到佢呢一面。反而係舊同事見到約食飯飲嘢先發現原來咁玩得,所以話,認識一個人,真係要花好長時間,尤其是床上😬 ...
係,呢位女士係會約我食野,傾計,睇畫展,睇戲,主性格既佢係非常認真、有修養又賢良,咁當然一開始我唔係認識呢一面先啦,所以我先講,上床既然係必然發生,其實另一面既佢先令我更感興趣。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 20:11 發表 查看引用來源
咁有冇番食?😬
小弟係一位勤力小學生,當然有俾心機上堂啦,仲讀左幾年添。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-21 00:30 發表 查看引用來源
娱乐的话。。。我看那些外国游客好像都是来这边晒太阳,爬山,潜水之类的
榴莲的话。。。马来西亚确实是蛮有名的,你试过这边的椰浆饭,肉骨茶? ...
我最鐘意玩水上活動,勁想住海邊既高腳屋添~~~~好耐好耐之前試過一次~~~~

妳講既飯同茶都係我至愛啦,其實我幾鐘意馬國既天氣同環境,榴槤就一流添啦,但妳係唔係唔食先?HAHA.....
識食榴槤既女生,好性感架~~~~
仲有,以前去馬來西亞玩,我一定去市中心既DC店,HAHA...... 因為我勁buy batman,仲有......legoland既水上樂園~~~~
講完都好想去玩。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-21 00:47 發表 查看引用來源
看你们在那边说这些。。。hmmm。。。。学习学习了解了解一下,哈哈哈
我唔記得左有妳呢個小朋友添,我地呢D大人野,妳就唔好學嘞.....

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-6-21 08:40 發表 查看引用來源
好耐冇見各位。。端午節快樂
師兄,成年無見,你幾好嘛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆