上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.4m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 14:17 發表 查看引用來源
基本上。。。我不会去诱惑男生,哈哈哈
HAHA.......證明師妹仲後生囉,如果小妹妹妳後生夠靚,已經係優勢啦,我想問,妳係讀緊書定已工作中呢?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 14:20 發表 查看引用來源
我比较认识marvels,因为有我的老公,哈哈哈😁
Chris是老公,当然很爱很爱很爱啊 😍
下次我要去legoland玩玩了,等人约我,哈哈
HAHA.....妳鐘意雷神既Chris,我鐘意美隊既Chris,小妹妹可能唔知,佢係好多操fit既男人既target黎架。

Legoland?妳肯去玩,大把男人約啦,但如果妳去佢既水上樂園,應該更多人陪妳去。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 14:21 發表 查看引用來源
你试试看说得入骨点,我是不会介意的啦,哈哈
我地會講男女既性愛,成人既世界,情人以外知己既感情觀喎。
咪住先.......可能妳比我仲叻,始終女生有男友更易吧?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 14:23 發表 查看引用來源
图片哦。。。既然说到你喜欢的肉骨茶,刚好今天有人约我去吃,就让你看看吧 😜
小妹妹,妳幅圖,我想問放係枱上既肉係咩黎呢?我指深色果D呀下.......
同埋,好斜,不如俾幅完整既黎睇下。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 12:08 發表 查看引用來源

要加湯加豆腐卜加草菇加豬肚加豬軟骨加豬腸加加加😬
我又真係無加咁多野,肉骨茶係咁架??其實我有興趣,但去到馬來西亞個個都講自己正宗喎,HAHA......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-23 14:43 發表 查看引用來源
咁激?佢主動騎喺你面前?😉
HAHA.....其實小弟好少用口,我要鐘意果個女生,好感度十足先會,所以係我提議,對方怕怕羞羞騎上黎,而且因為呢個姿勢奶啜洞口極易出水出汁,好易聽到水聲,女生會邊享受邊尷尬,又死頂講自己無咩野同時全身卻誠實地酥軟的。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-23 15:08 發表 查看引用來源
師兄咁識玩!佢肯定未試過咁比人奶啦!咁激應該好快比你奶到高潮!😬
講真,係性愛上,我偏向大家都享受,而係享受過程中會有D情趣,係抽抽插插以外開放對方的另一面,我覺得係多少有點玩味。
我記得對方係享受make love得黎把口屬內歛型,所以先令我更想玩呢個口說不卻身體誠實既玩意,女生欲罷不能加欲拒還迎其實係好得意架,而且,有幾多男人會瞓係女生跨下先?仲要係我?我唔係自大,但咁耐只係得一個令我咁樣為佢服侍遮。咁佢流晒汁,軟下死死下,下半場任我擺佈,都已經好有征服感先啦,係咪先?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 15:41 發表 查看引用來源

食西餅食到對方腳軟先至係真正食西餅,冇返咁上下技術都冇得玩😬
係架,食好西其實小弟最初只識起勢奶,回想都係俾一位妹妹調教,一位失婚姐姐指導,先學識點玩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 15:43 發表 查看引用來源

阿星都係唔識開,只係坐定定响度乜都唔使做,擘大口等人餵😬
咁正,有殘廢餐食~~~~
係喎,師兄去馬來西亞嗎?可以約小妹妹喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 15:50 發表 查看引用來源

如果喺吉隆坡就唔好去啲遊客區俾人劏啦,去蒲種區有間葉全肉骨茶啦,吉隆坡食可能要250蚊,喺蒲種區食大概都係80-90蚊,一樣咁多料一樣咁好味😬 ...
我唔識路啊...... 我都想有熟人帶。
為咩個波隆起就要吉呢??sor......太爛,吉隆坡仲有咩好介紹?其實我覺得當地女生熱情又爽朗,非常正。可以一齊玩,就仲正。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆