上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 09:49 發表 查看引用來源

熱浪島(Redang Island)去過未?島上仲有當年電影夏日的麼麼茶任賢齊同鄭秀文拍戲果間屋。40136434

阿星地住嘅酒店係Laguna Redang Island Resort,叫做對住個海灘,雖然阿星個人高大阻地方,但係張床瞓三個人都仍然瞓到。 ...
師兄,真心你揀既都係我心水,唔該晒啊~~~~ 真係好正好吸引。
其實近日小弟操緊,已習慣沖凍水涼,有時瞓覺連冷氣都可以唔開果隻,如果溫度唔高又通風,(最緊要無蚊)我都好enjoy自然風呢下。當然最緊要好玩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 13:52 發表 查看引用來源

玩到裙甩褲甩又太猴禽,只要對方欲罷不能就好啦,咁玩法就只係個男嘅過足手癮,但係可能缺少咗令女仔渴望嘅感覺。當然,阿星講啫,或者佢係神之手,長搞長有。

搞唔搞真係好睇當時情況同心情喎,而且都好睇女方嘅反應,例如個係咪 ...
講真,係戲院我都唔鐘意好似成個色狼咁手多多,妳話拖下攬下我會,手多多,除非我都好緊火。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 15:27 發表 查看引用來源

正常大小……………唔明白😬
小妹妹應該160左右或以下,正常即係........ 33C~D,我個人黎講,HAHA>.....唔知師兄標準係咩嘞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 20:20 發表 查看引用來源

阿星再老啲,跟隨地心吸力,只向下睇,整體已經睇唔到,只睇到圓圓的8月15😬
師兄,咁真係要加油操操佢,反地心吸力,唔係女生要先,男人都要。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 20:26 發表 查看引用來源

世事都俾龍師兄看透了,連阿星長…………………身都知道。見教授最緊要,佢係阿星嘅supervisor,將來阿星做唔做到博士星,食粥食飯靠晒佢;至於見舊朋友,有兩位話一定會出現,一位已經失聯,另外幾位真係要睇彩數😬 ...
HAHA...... 我呢,勤力又認真既動力泉源,就係盡情去玩,為左獎勵自己,先做成績,再享受去玩。
師兄都先忙正事,再玩,態度正確。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 20:34 發表 查看引用來源

熱浪島嘅話夜晚唔開冷氣都可以嘅,只要訂嘅房遠離森林,會少啲蚊叮蟲咬嘅,然後最好嘅係有露台,可以喺露台做愛做嘅事………………😬
露台?我試過,但師兄講果隻係左右下都唔會有人望到嗎??
HAHA....... 但而家有露台,無人望到,都未必敢搏。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 20:38 發表 查看引用來源

攬下鍚下阿星都會嘅,多手就真係唔好,咁心急就不如skip咗套戲,直接上房啦,啱冇?😬
係架,但好多男人好多幻想,女生肯出黎見,肯戲院就已經飛擒大咬,其實......好似真係未見過女人咁,我唔係君子,但我都享受同對方正正經經睇戲食飯,要上床,上床先做都得既。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 20:43 發表 查看引用來源

小葵咁瘦,32都唔知有冇,不過應該都大杯嘅,阿星賭坐D望E,榴槤之國嘅女仔都好好身材,真係唔識唔知身材好😬
係,關唔關氣候同飲食事呢?
其實我覺得馬來西亞同新加坡既女生熱情又主動,係幾唔錯添喎。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:43 發表 查看引用來源
其实我没有要求更高啊。。。只是暂时没人是我想恋爱的对象
HAHA.....無對象就順其自然,但每次咁樣諗,就會有好多情感事發生,好有趣,即無心去追求反而會多機會。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:43 發表 查看引用來源
我每天都有工作的,不然我会闷到发霉
哦?小妹妹令我感興趣呀下,咩工係每日都做架??定妳好勤力??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆