上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:45 發表 查看引用來源
共同点就是大家都是marvels的元老~~
我跟家人去过夏威夷,台湾,中国,香港,还有加拿大
跟朋友就去过日本而已
HAHA..... Marvel搵到佢地,非常一流。
妳知嘛,因為Chris扮演美國隊長時著Under Armour,果時真係搶斷市,因為佢著得超好睇,好多男人操肌都以佢為目標,小弟都係其中之一,HAHA........

今年呢?黎緊會唔會去邊度玩先?
妳講既地方,夏威夷我未去過,好玩??

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:47 發表 查看引用來源
可是暂时没灵感要拍什么。。。哈哈哈
HAHA..... 無靈感就唔好拍住,心血來潮既話就要upload上黎啦~~~~OK?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:49 發表 查看引用來源
我的整天也是很不错的哦,哈哈哈
我明白啊,我有些朋友也是跟你一样的~话说肉骨茶,我也不是很喜欢辣的,我喜欢药材味的
喂,認真喎,我好有可能去馬來西亞玩,到時再請教妳喎有什麼好飲好食~~~~~ promise?

講真,我好鐘意藥材味,估唔到妳人仔細細都鐘意呢種味道,我感覺就係足材料又養生既感覺呢,HAHA.....

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:56 發表 查看引用來源
如果我有去香港我再告诉你哦,另外。。。靓仔在哪里?没看到哦,哈哈哈
YES,咁先好玩,如果妳黎香港,再聯。
HAHA.....靚仔??香港男仔出名有風度、斯文呢~~~~
但我唔係呢隻type,妳黎,我頂盡可以帶妳去我打拳果度操拳架喳,HAHA......

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 21:57 發表 查看引用來源
我知道,可是我也是有啊,哈哈哈
HAHA..... 大膽啊妳....... 我知妳有小妹妹,但妳知嘛如果妳放好似上次既相,仲性感D,呢度會起哄都似.......

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 22:00 發表 查看引用來源
我165公分,34D,delicious的D
HAHA..... very good,小妹妹硬件一流,即外觀,但妳有什麼最拿手呢??即妳自信比人優勝既地方啊~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-25 22:15 發表 查看引用來源
我跟我的前男友从国中就开始在一起,当时很多很多的阻碍。。。我们每天只有下课放学的那几分钟能见面,然后通常我放学后都会留下来练习啦啦队和跳舞,要比赛之前更是不用说的非常忙碌没时间了,然后周末周日也比较难见面,而且 ...
HAHA......容許我問樣東西,模範生是不是讀書很好那種?定還有其他定義?
感情事我就不多加意見,因為有過去先有現在的自己,即更好的自己,去迎接更好的未來呢~~~~
聽妳講妳未有男友,咁而家當然要盡情去玩啦。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-6-26 00:37 發表 查看引用來源
好耐無上來,有新同學喎!
師兄,好耐無見,幾好嘛?
係,有位來自馬來西亞的小妹妹,好鬼有趣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-26 08:03 發表 查看引用來源

好彩唔係kimonchi warui (気持ち悪い)😬
師兄,英日翻譯得好,睇得出你有D文彩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-26 08:11 發表 查看引用來源

其實阿星唔想問,龍師兄講起阿星先多咀。這碼子事問是沒有建設性的,一攬一抱自然會知道,比問答更誠實同清楚😬
係,我想問,其實阿小妹妹都可以問我架??HAHA...... 我無咩所謂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆