上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-6-26 13:28 發表 查看引用來源
有新同學大家活躍D
應該啦,呢D平時搵個似樣D既女生都無嘛,HAHA.....
小妹妹顏值高,事業心重,師兄如果錯過搵番就知。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2023-6-26 15:09 發表 查看引用來源
龍兄,小小弟尋日終於去左試堂,幾好玩。
BTW,想問下「食奶粉」即係咩意思?
係堅堅好玩,師兄玩既係kick boxing 定係泰拳? 為左佢,我都的起心肝操番起,尤其Sparring時我唔想唔夠氣,家陣我仲train up緊。
食奶粉,當時美隊1,Chris佢既大隻,係食奶粉谷出黎嘛,呢隻好睇有型又夠線條,但真係用黎打拳,就會唔夠靈活,出賽果D人,係唔會吸收多餘水份,追磅數之下,點可能仲咁多好野食。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2023-6-26 15:11 發表 查看引用來源
哇!感謝龍兄分享。就到六月底,記得交功課呀😁
我就無乜點變,但好好醜醜都會貼一張😉
HAHA......死火,我得同對方既床照添.......
等等我,HAHA......呢回真係有拖無欠下。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-6-26 15:40 發表 查看引用來源

條女張相好熟面口咁。。。😅😅
咦,呢個小妹妹唔通都有撩過師兄?
咁師兄有無被撩到先?放心,我推左,只可以聽你講經驗嘞。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 17:50 發表 查看引用來源
我听过的是,蜡笔小新版本的,哈哈哈
居然........有咁既事???HAHA........
我以為妳喜歡上聽舊歌。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 17:51 發表 查看引用來源
我享受单身,但是也不抗拒恋爱~佛系佛系
係架,HAHA......
正如我,如果我出trip,就好比短暫單身一樣。
所以其實我都幾享受每個月都要呢度去果度去,當然,出trip既時間又唔會太耐。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 17:53 發表 查看引用來源
如果有人跟我告白,我一定会先问他,会不会嫌弃我,哈哈哈
嫌棄是什麼意思?
唔通妳心口紋左 -- 我愛Chris加個Hammer?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 17:54 發表 查看引用來源
小妹妹是我?照片要怎么热身?
Yes,小妹妹係指妳,熱身意思妳幫呢度暖暖身,給張照片,令星師兄提神啊,唔通我男人令佢提神咩,HAHA

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 17:55 發表 查看引用來源
我星期一到星期四,六点下班就会去健身,维持好身材我就会很开心,哈哈哈
Very Good.
妳就好啦~~~~
其實健得身多,好應趁後生,考番個瑜伽導師牌呢,仲健康。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 17:56 發表 查看引用來源
马来西亚没有四季,所以没有暑假。。。。
HAHA..... 我知,所以我有時在想,妳們會不會喜歡來香港又或冬天凍的地方,因為有氣氛得多。
有機會,更加要去滑雪呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆