上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:44 發表 查看引用來源
那我跟你说咯。。。我的ooxx指的是弄湿满地
ooxx是一地濕水,是......噴出來的濕??

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:45 發表 查看引用來源
我觉得工作不会闷啊,蛮好玩的,哈哈
HAHA...... 我太多人事處理遮,我係要有得玩來充電果種,所以我已在安排去旅行了。
小妹妹妳又有無先??

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:46 發表 查看引用來源
因为圆形所以用“粒”来形容 size的话。。。怎么计算的?
粒是很小很小才會用,我地會以外觀來決定形容詞的,即有些人喜歡用木瓜,又有些會用水袋,HAHA......
但都是太大的才會用上。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:50 發表 查看引用來源
我不知道名字哦 片皮鸭是怎么样的?
北京填鴨呢~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 09:12 發表 查看引用來源
说到旅行,我跟朋友们计划着十一月或十二月一起去旅行 大家建议去韩国还是泰国呢?
當然係................香港,HAHA.....
OKOK,去泰國啦,多野玩啊,而且天氣夠熱去玩先夠盡興。
其實玩水我都鐘意星馬喎,韓國我去玩過幾個樂園,係唔錯既,但泰國好似刺激D。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-7 13:21 發表 查看引用來源

你睇佢雙臂有力,又紋身又盛咁,就知佢地拳有幾大力,阿星有幾暈啦😬
呢隻打泰拳應該一流,身型本身已修長,仲成個戰鬥格咁樣,男人見到實鐘意。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 20:13 發表 查看引用來源
所谓的“有所表现”是指。。。?
HAHA.....就係情感回禮。
其實兩個人一齊,第一感覺就係佢都幾好,幾唔錯等等。但外觀會麻木,最好既就係感情有互動,如果個男既會咁對妳好,妳又會點樣令佢覺得妳都係一個好吸引既女生,唔係懶懶的只懂享受呢~~~~ 會互動,大家先會覺對方吸引。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 20:14 發表 查看引用來源
对啦。。。我知道不是全部人都会潮x,可是我就是很不幸的是那种女生
會潮吹的女生先幸福啊,妳有沒弄錯了,而會令女生潮吹的男生,就更幸福啊,因為女生會鐘意嘛。(但要先墊好地方才行。)

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 20:15 發表 查看引用來源
我在计划着跟朋友们去旅行啊,只是我不爱计划,我只爱听他们的说法~
那麼妳就幸福啦,不是妳只需要享受,而是妳有愛計劃的朋友。
去旅行,計劃行程,其實都係樂趣之一,我就最鐘意去plan行程,再面對當中可能會出現既變數,先好玩。

我會去澳門同日本呢~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 20:16 發表 查看引用來源
木瓜。。。水带。。。我的好像都不是吧
HAHA.....妳是什麼水果呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆