上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:11 發表 查看引用來源
我喜欢水上活动啊~~
床上活动是。。。爱爱?
床上活動當然是捉棋啦,要玩剝光豬果隻,試過未?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:12 發表 查看引用來源
你吃过!!!!!我的天啊!!!!!你吞得下去哦?
以前應酬時是需要的,好多地方都有冷門野食,我已經不食野味了,蟲嘛,真的試過,HAHA.....
男人嘛,有什麼好怕呢~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-10 15:02 發表 查看引用來源

其中一位今次去榴槤之國聚舊嘅朋友,希望今次佢唔會一拳質暈阿星😬
HAHA.....希望師兄有艷遇,天氣夠熱,榴槤之國真係呢個時候去就一流到爆。

星期一 -- 無思分享

黎緊將會又開始第唔知幾輪既忙~~~~所以嘛,update下都係好既。

天氣越熱,發現多左人做運動,大家應該都想趁係呢個7、8月,衝擊一下,又或睇下自己有無可能FIT爆一番。(我目標係去旅行時要好FIT~~)

最近,我由練拳自己玩shadow boxing,變左多同教練Sparring,因為事實上熱夠身,基本功操好後,打Sparring係非常之好feel,打左幾round,教練都流晒汗,之前我完1 round佢會俾我抖到話夠,點知今次玩到好似賽例咁,打完抖1分鐘就再黎,前後4 round但都係果句,令佢認真mode,我已好有成就感,但我好多時硬食左幾拳,頂.....究竟問題係邊呢?條友同我搏拳,我打中佢身同時頭就硬食一野應棍既,咩料.......

最了解自己既往往就係你既敵人呢句係無錯,原來我出拳時,護手會稍微垂落,只係稍微垂落左0.5秒,佢見到我就會硬食,我避咩,個身既腹就會中拳,再黎肝臟位再中,....... 打4分鐘1 round,用左我極多體力,真心耐力,我極之需要更持久既耐戰力。

HAHA......我知以上既都好悶,但我想講,我極之享受呢種令腎上腺高開既情緒感覺,同做愛一樣令人著迷,教練講我已有進步,但我好清楚,我而家既訓練對佢黎講仍然好輕鬆。佢都有講,大部份香港人打泰拳都係玩票性質,事實上我自己了解後,都知道真正既訓練其實係比而家辛苦得多,講講下之下,佢就帶黎輕鬆一面,叫我睇下佢既女學生,wow......超靚。

咦,令我回想起上星期同我型爆果位表弟出去飲野時,識左2個白皮膚既泰國女生,但果度識,會唔會有下文好呢??我就一般般了~~~~ 因為$500一位,你會唔會?HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-10 17:13 發表 查看引用來源

冇所謂啦,都係飲杯嘢啫,有機會再見已經好開心,況且大家都成長咗,著重嘅未必再係呢樣嚕😬
啱既,有一份當年情既感覺已好難得,有無其他事發生已經係後話。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-10 17:30 發表 查看引用來源
我会煲汤煮饭,扫地拖地,基本上全部家务我都会做,因为我自己一个人住的
啊,我以前都是一個人住,一個人住實在太好,而且我喜歡做家務同煮野食,所以有一段時間我無拖拍時,我係好興請朋友上黎食飯,不違言當年好多機會可以發生架。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-10 17:34 發表 查看引用來源
不是很容易就潮吹的吗?很麻烦的咯,为什么要觉得幸运?
當然不是啦,其實點會麻煩,墊好毛巾,就好好玩架啦~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-10 17:35 發表 查看引用來源
基本上我不会反对,我很随和的,我去到哪里都能玩到很开心
好喎,呢種旅行友就唔錯,但一定要唔怕辛苦。
我都鐘意自由行,最好有機會食當地的地道美食。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-10 17:36 發表 查看引用來源
榴莲是又硬又尖尖啦
妳意思妳的那個........都一樣又硬又尖??
咁........有趣。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-10 17:37 發表 查看引用來源
我都是下班之后,晚上时间比较有空的,但是。。。你要干嘛,人家不要不要
什麼嘛,我是說,如果妳來香港,可以找我沒食好東西啊。
那麼我來馬來西亞,妳又歡不歡迎,妳已想到晚上,又不要不要......是什麼意思先......
是不要停,還是不要什麼呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆