上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 07:46 發表 查看引用來源
因为太丑了,删了
不行,來來來,我都沒看到,發來看看醜得怎麼樣。🤭🤭

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 09:18 發表 查看引用來源
跟我一样,我们一起佛系吧,阿弥陀佛
HAHA.......咁我可能係鬥戰性佛喎,我想講既係,甩拖後,我反而先多唔同際遇既女仔發生,因為以前有女友,事事以佢為先,我有時間都變左陪佢,後黎佢去左美國讀書,分手後咁當然朋友緊要啦,果時先至開心得勁忙,同埋無情人都一樣可以好開心之嘛。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 09:19 發表 查看引用來源
不是开车哦,就是跟朋友或家人一起的那种
啊,我黎緊都係,plan同家人一齊出去玩。
但因為已決定左頭兩站既地方,究竟今年有無機會黎星馬,就真係唔知嘞。
其實同家人去玩都好好玩,但說起來,同家人和朋友的玩法卻幾唔同,當然兩種我都鐘意。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 09:20 發表 查看引用來源
我以为你说的是性格,哈哈哈哈哈哈哈哈
小妹妹,妳性格似榴槤,咁好正遮,即外表難入手,但一入到妳芯,就又甜又軟,好好味果隻啊。
但榴槤真係唔係人人識欣賞,連點開都唔識架,HAHA......

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 09:21 發表 查看引用來源
那ok啊~你来,我请你吃,但是是你吃,我不要吃那么多
Good,夠爽快,好,咁妳來香港,我請妳,但我都會食,我喜歡食,但就有要求,HAHA......其實我最鐘意食甜品但我又好少食。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 09:18 發表 查看引用來源
不要啦,猪八戒哦你
HAHA........咩啊,真的,有講唔係個個女性可以高潮,有好多更唔會識潮吹,妳有就好幸福添喇。(男人就更鐘意玩呢~~)

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 09:22 發表 查看引用來源
扭擰是什么?我是出名的千杯不醉梦幻甜心公主哦,怕了没?
HAHA.....扭擰就是妳心大心細,說做東時又會想做西,拿不定主意。

啊?看來妳飲得兩杯,那就好啦,不用擔心飲酒沒幾杯妳就醉,那就可以盡興嘞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-11 09:58 發表 查看引用來源

飲杯嘢聚下,見到佢哋都已經好足夠,或者到時只係阿星自作多情,諗多咗呢?所以唔期望,應該會有得望😬
GOOD......
我地男人既自然發揮,係最好既。
我就唔多言嘞,祝師兄好運,但記緊有好事發生要講喎,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-11 09:59 發表 查看引用來源

頂,搞到阿星都想做埋一份添😬
Come on, 想到就做,唔好想太多,想太多人會變呢~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-11 10:08 發表 查看引用來源
刚刚上班拍一拍鸡腿诱惑,哈哈哈
等等先,雖然我沒看到,但之前那張,該是另一角度對吧?
我要那張~~~~那張~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆