上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 10:01 發表 查看引用來源
咁有冇乜嘢唔同反應? 😬
我老友鐘意玩踩線野,即果d咩野窗前,又或野戰都有,女友既乖乖聽話配合都好,都怕有人見到,相反果仔頭大膽鐘意刺激,運動開完全唔同玩法,即行山行行下去左野戰都得果種囉。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-2 11:19 發表 查看引用來源
你又知嘅
哈哈,個格局間間一樣,咸片仲要係上角位。🤣🤣

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-2 12:21 發表 查看引用來源
咁又係喎尖沙咀果間都差唔多
果間好好,夠唔明顯,果時人妻約我會買埋野食,佢講咁樣中間位可以食下野。
我就笑佢: 中間回氣位??嘩,妳擺明要2Q~3Q喎......咁直接咁大食既,佢就打我手臂。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 12:26 發表 查看引用來源
女友係咪保守啲!閨密就開放啲!
聽老友講就係,
最爆咪好似我之前提果D,去旅行玩,兩張床,醉醉地老友會扑完女友,轉床扑埋閨密。
又或見女友前,要先去閨密度扑一Q先,(意即閨密唔要次次我老友扑完女友才扑佢,佢唔要下下排第2)之後去見女友,又扑一Q,我問點解要咁做,佢講,感覺好似扑完閨密,佢女友含插過閨密果碌野,好似女友間接3P。其實我唔係好明呢隻心態,但我估佢當成就解鎖,因為佢真係去拍拖會3人行,可能好多男人既夢想黎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 15:58 發表 查看引用來源
咁都好體貼吖,可以比你回氣!😬
呢個非當之好相與(雙乳)既人妻黎,好體貼架。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 16:11 發表 查看引用來源
咁都好刺激喎!咁夠膽唔怕女友會醒?同埋女友又會閨密喺度都同你個friend做!
我老友呢,就係衰衰地既,佢不嬲都鐘意玩D踩線野。
果次佢講特登買晒酒返酒店,咁醉左都只係床上瞓,一定安全,咁兩個女生咪無太大警戒心,佢女友就保守既,醉左係床度時,老友扑佢,佢女友已講閨密係度會聽到,老友反而講個密完瞓左唔怕,其實點可能,但呢D就係試女友既底線,即佢女友全程輕輕叫床佢又大大力鋤,咁扑完女友,個女友都攰同醉到瞓左。個老友咪make sure佢瞓就趴過去撩閨密囉,佢都講,原來閨密無瞓,仲聽到全程濕晒,原本閨密嬲嬲地都俾老友撩到無事仲扑埋,之後一齊沖涼時再扑多Q,所以果期聽佢講埋D咸濕野真係好有咸故feel。即你知,我果時都只係一個普通既中學生喳下,HAHA.....

但有樣野係辛苦既,唔係講我老友食兩條女辛苦,即後生仔日日扑都唔係問題,而係佢好多時出錢出兩份,我記得佢有兼職打散工,搵埋搵埋就係氹兩條女。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 16:13 發表 查看引用來源
佢同女友做之前同閨密做冇帶套?
問得好啊師兄,條友就係吹噓兩個都食藥,佢全程玩真軍。
但因為咁先衰我覺得,佢扑完一個,就走去另一個度扑,咁另一個咪含佢蕉時,就似奶緊第一個女生個洞洞囉。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 16:14 發表 查看引用來源
咁正呀!有幾好相與?😬
認真,佢住36樓,F喎即係.......
仲有,D皮膚滑到不得了,即後生女級數,搞到我都要學無間道梁生流住鼻血講: AA+

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 17:17 發表 查看引用來源
條友仔都好咸濕又淫賤!咁刺激連屌兩女真係唔係咁易!兩個都各有興奮啲!閠蜜比佢屌果陣會唔會叫到好大聲?😬
我老友鐘意踩線就係呢個意思,即佢知係女生角度,唔想叫床俾人聽到,老友就係要佢地叫,即明明最身有屎應該係老友,但條友就將呢個"責任"俾左女既負責,我都有問佢唔驚咩?佢講果時好爽,唔理得咁多。
咁閨密就係有叫床,但又死忍,所以係酒店時,老友去扑個閨密,個閨密忍得好辛苦唔叫,而去到沖涼再扑多Q時,咪叫晒囉,後入嘛,但我老友係有技巧既,我指床技,我記得印象中兩個女最後係互相知道左老友扑完呢個扑果個,居然都無出事,即我估好多男人夢想既3人行俾佢成就解鎖左。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 17:19 發表 查看引用來源
咁正!咁佢唔出聲,你都會屌多佢幾Q啦!😬
HAHA...... 我其實唔似我老友,我同女生一齊,個做法係會錫住佢地,即醉左另計。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆