上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
61  10.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 10:39 發表 查看引用來源
不過就真係好正!😉
其實短時間先會有激情!耐咗就可能會淡!
無錯,出黎玩,有幾多個真係會玩長情,玩長情個玩法係好唔同,一年食幾件,食完都唔記得佢地有咩特別,但同一個食幾個月,係令自己上心既真係離開左都會不時想,如果他日撞見會點。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 12:17 發表 查看引用來源

我都明白。
不過,我普通人,哪有咁多機會,還要有結果。
難得找到一次好機會,心中點都想得到更多,
人心不足係唔啱。。。,但回看嘅有時真係諗更長關係就好啦,特別係在失去之後。。。 ...
你令我想起其中一個正正人妻同我講分開時,佢都多謝我,分手時我無講多餘說話,佢講我令佢知道咩叫高質,因為分開時我講佢想點都得,最緊要佢開心。佢算我係人生最正果幾個既女人其中一個,知進退,識收放,可遇不可求,呢D女人唔出聲會行動勝過千言萬語,佢係我少數會回味既女人。我都會想如果有多一個月,半年,我都會沉。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 12:33 發表 查看引用來源

我諗我會明白Ching 心情。

其實,我知我心裡放唔低晒佢。
我今次講咁多,都係我勾起的回憶,順手舒發一吓。
無錯,要威要索食快餐可以落老蘭,
慢煮可以現實生活識落又或網上,
但要遇啱既人真係太難,根本有心搵女生既package都未必有咁正咁啱心水,尤其你知道佢唔係出黎玩,肯同自己開始都係天時地利人和,佢完左之後應該無然後時,呢樣更令人想珍惜。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 15:06 發表 查看引用來源
咁師兄都應該食過呢啲啦!😉
有︿所以先講得出,點解我覺得呢d正過咩野索女靚女之嘛。
靚女,佢貪玩既,一星期7條仔都唔多,我好可能只係其中一個,
唔玩開又為自己放開既女生,仲要吸引,(即唔好講大媽啦下)我咁多年都無遇幾多個有feel既。
食過,好難唔記住。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 15:11 發表 查看引用來源

師兄你很會分析。  如果時間重新一次,只要事情有差少少改變,我同人妻佢都唔會有一齊嘅結果。
無錯,飲左酒,各自返家,無,唔拖手,無,唔鍚落去,無,唔行去開始第一次,都無,有咁既氣氛,咁既環境,咁既寂寞心,先造就到,真係拍戲都未必拍到。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 16:46 發表 查看引用來源
咁試過幾多個?
邊記得啊師兄.......
問男人最怕問歷史題啊,HAHA......

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 16:57 發表 查看引用來源

係,果時兩個人在街上行吓行,
在街行咗幾個街口,那種難捨難分,
果吓感覺,果個氛圍,真係做唔返㗎。
玩野一問,如果有心搵,而家搵唔搵得番對方呢又?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 17:01 發表 查看引用來源
咁都好多個!😬
唔多,真係唔多,我覺得同高手比,我真係好小菜。
勁果D,一年換畫換到自己都唔記得名喇。
而且我太麻煩,要遇上啱既更難。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 17:07 發表 查看引用來源

都有一些難度,搵到嘅機會係可以嘅。。
都十年,除了頭一兩年外,沒完全沒有聯絡。
係架,我記得有一次識左個失婚既美容院老闆娘,都好正,但幾次之後就大家做左朋友,有時諗,好彩當年拎左聯絡叫仲搵到下大家。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 17:13 發表 查看引用來源
咁高要求?😂
高架,不嬲都高,又或唔係叫高,只係有要求,師兄識我咁耐,都知我唔興咩都放入口,自己食既,無必要難為自己,而且佢地日後亦會問番我,仲有後來者。
佢地都好想知,佢地既之後,我仲有無然後,呢樣野,直接反映緊,我睇中咩人,同佢地比,我仍然有要求,定還是點樣嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆