上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  150.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-10 15:55 發表 查看引用來源

頭髮太長難打理,都慶幸剪短左頭髮,而家日日回家都要洗頭,長髮煩都煩死
都係架,其實短髮既女仔反而我覺得幾吸引,果日地鐵果位女仔就係咁~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-10 15:53 發表 查看引用來源
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200208/bkn-20200208210055013-0208_00822_001.html
遲小小,希望可以去澳門玩幾日
等澳門開番D賭場就可去~~~~
我而家有時會Home Office,成個住家男人咁去超市搵師奶索料洗手消毒液幾時返.......

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-10 16:35 發表 查看引用來源

定索下D師奶呢!
講真,呢樣真係有~
仲一齊揀木瓜奶,唔明奶都咁搶手……

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-10 16:35 發表 查看引用來源

我有rider 22, 但每一代都重dd
之後練習依家用李寧
比賽先nike
但唔會有d唔慣咩?
我家陣仲試緊咩鞋先啱。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-2-11 02:10 發表 查看引用來源
師兄洗手消毒液幾時返呀?
師兄,真係問得好,嗱,藥房既送貨時間同超市就唔同既,超市既阿姨就會叫我下午先好去.(但講真暫時我去親都係買到廁紙多,消毒液D人真係好似買黎飲咁)
而家最受歡迎角色分別係超市收銀阿姨同藥房哥哥仔,熟D既佢地會幫你收起一兩件等你放工時去攞貨.
我見而家最威既唔係拎住個飛甩雞毛包包行街,而家最威係拎住兩條廁紙,真係暫時都係...........(但真心有多餘既就留俾D公公婆婆拎,佢地都堅慘.)

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-11 10:01 發表 查看引用來源

唔會
練習鞋岩自己就得
而且唔洗買太好
用黎賽既先買好少少
唔知經此一疫,遲DD鞋會唔會大跌價呢...........
但最擔心會有好多店都會執笠.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-2-11 11:30 發表 查看引用來源

經濟來緊預左會差,係好差定非常差?
真係令人擔心前景.................

引用:
原帖由 degree06 於 2020-2-11 11:35 發表 查看引用來源
我今朝睇過好幾間藥房口罩消毒液酒精沽清
我果邊,早早已經咩都賣晒,仲寫左張紙出黎.真係問都費事...........

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-11 11:45 發表 查看引用來源

尋日我揸住兩條都覺得很窩心,
身邊好多人問幾錢條?
又問可否讓條俾佢。
係架師兄,果刻你會好型,因為好多人會走黎問你,又羨慕你.
之前就係個阿婆問我,我讓左條俾佢.........
有時睇到公公婆婆都排餐死,就會想問,政府係唔係應該可以做多D野呢.........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-11 11:54 發表 查看引用來源

唔會,除非準備出新
但我估會少好多人走去買鞋掛家陣..........
打邊爐直情無人打添而家.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆